MUŠKARCI OBOŽAVAJU KAD URADITE OVO "TAMO DOLE": Mnoge žene će da REAGUJU na ovo
Ilustracija, Foto: Profimedia

SLAžETE LI SE?

MUŠKARCI OBOŽAVAJU KAD URADITE OVO "TAMO DOLE": Mnoge žene će da REAGUJU na ovo

Iako biste pomislile da im je pravljenje atmosfere na poslednjem mestu, to baš i nije tako. Većina muškaraca se slaže da im prija kada je npr. prostor malo zamračen, upaljena muzikica, pa čak i neka sveća, samo je važno ne preterivati u tome

Objavljeno: 16:47h

Kada se radi o seksualnim preferencijama, ukusi su različiti, međutim, postoji nekoliko "univerzalnih" stvari koje se dopadaju svakom muškarcu.

Čak iako si stidljiva, iniciranje seksa je nešto što muškarci rado prihvataju. Dosta njih voli da im devojka pokaže da ih želi, pa čak i da im govori "šta bi mu radila".

Nijedan muškarac se neće buniti ukoliko želite da ga obradujete pružanjem orala, međutim, većini se ovakva akcija najviše dopada na samom početku, kao vid predigre. Njegova "alatka" će očvrsnuti u vašim ustima i biti spremna da vam pruži vrhunsko zadovoljstvo.

1 / 8 Foto: Profimedia

Još jedna stvar na koju obraćaju pažnju, definitivno je sređenost vaše "mačkice". Iako su pojedine frizurice i dalje popularne, većina muškaraca se slaže da je potpuno glatka "mačkica" nešto čemu se svi raduju. Naravno, to ne znači da će se atmosfera pokvariti ukoliko niste tek izašle iz salona (ili se tek obrijale), ali je to svakako jedna od stavki o kojoj bi mogle redovnije da vodite računa.

Ukoliko imate dovoljno vremena, nemojte propustiti priliku da za svog muškarca obučete neki seksi donji veš. Tačno je da će vam ga skinuti u rekordnom roku, ali muškarci su vizuelna bića. Nema sumnje da će ga čipkasti donji veš u trenutku dovesti do ludila, a mnogi ne mogu da odole ni samodržećim čarapicama.

Iako biste pomislile da im je pravljenje atmosfere na poslednjem mestu, to baš i nije tako. Većina muškaraca se slaže da im prija kada je npr. prostor malo zamračen, upaljena muzikica, pa čak i neka sveća, samo je važno ne preterivati u tome.

Ipak, i na kraju akcije, postoji nešto što smatraju posebno seksi, a to je kada obučete neku oversajz košulju, duks, majicu i tome slično, dok vam zadnjica tek malo viri ispod nje. Čak i da vaš muškarac ne voli posebno da se mazi nakon akcije, neće moći da odoli da se još malo ne zadrži na vašoj guzi.

Ono što će vas možda i iznenaditi jeste da muškarci zaista vole kada vide vašu razmazanu šminku, tačnije, posebno nakon pružanja orala. Ako vam se razmazala maskara na primer, njima je to posebno seksi jer imaju u glavi zašto je to tako, pa na neki način ponovo proživljavaju svoj užitak. Tako da nema potrebe da odmah posle randevua idete na umivanje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.