POGLEDAJTE ŠTA VREME ROĐENJA GOVORI O VAMA: Nije svejedno da li je jutro ili veče!
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

POGLEDAJTE ŠTA VREME ROĐENJA GOVORI O VAMA: Nije svejedno da li je jutro ili veče!

Kako su veoma ambiciozni, mogu da uspeju na poslovnom planu

Objavljeno: 16:21h

Svaki astrolog će vam reći da je sat rođenja neizostavna komponenta bez koje je nemoguće uraditi nečiji životni horoskop. Na osnovu sata rođenja određuje se podznak, a ujedno on određuje i karakterne crte čoveka i njegovu energiju

Oni objašnjavaju da nije isto da li ste rođeni recimo ujutro u 4 ili popodne, jer to potpuno menja sliku o vama kao osobi.

Od ponoći do 4 časa ujutru

Ovo su osobe koje budne sanjaju i poznate su po svojoj bujnoj mašti. Kako su veoma osećajne, često beže od realnosti u svoj zamišljen svet. Često su neodlučni oko svojih ciljeva.

Od 4 do 8 sati ujutru

Ovo su veoma uporne osobe koje su sposobne da ostvare sve što su naumile. Teško ih je pokolebati u njihovim ciljevima. Velika im je želja da ostvare ono o čemu drugi sanjaju, a u to ulažu i puno truda. Iako su veoma inteligentni, to im ne donosi veliku zaradu u životu.

Od 8 ujutru do podneva

Ljudi koji su rođeni u ovo vreme su veseli i zbog toga pozitivno utiču na ljude iz svog okruženja. Kako su veoma ambiciozni, mogu da uspeju na poslovnom planu. Životna filozofija im nije strana jer su produhovljeni.

Od podneva do 16 časova

Osobe koje su rođene do 16 časova su rođeni govornici. Rođeni su da budu učitelji ili matematičari. Često ulaze u konflikte sa osobama iz okruženja jer bi im život bez toga bio monoton i dosadan.

Od 16 do 20 časova

Ovo su avanturističke osobe nemirnog duha koje se često upuštaju u nepoznate situacije. Ipak, posledica toga može biti i sklonost teskobi i nervozi. Zanimljivo je da iako vam deluju brzopleti, oni uvek imaju plan za budućnost.

Od 20 časova do ponoći

Ove osobe su rođene vođe, pune samopouzdanja. Dominiraju u svim odnosima, a najviše se plaše da im neko ne povredi ego. Osim toga zanimljivo je da osećaju potrebu da nekoliko sati dnevno provedu sami.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.