HOROSKOP DREVNIH MAJA ZA 2022. GODINU! Pronađite svoj znak i saznajte šta vas ČEKA
Nova godina, Foto: Profimedia

pogađaju

HOROSKOP DREVNIH MAJA ZA 2022. GODINU! Pronađite svoj znak i saznajte šta vas ČEKA

Sjajni su prijatelji, imaju jednu neverovatnu širinu i lako primaju u svoje okruženje druge ljude, bez posldnje misli i zadrške

Objavljeno:

Šta će nam doneti ova godina - da li dobro ili loše, ljubavi ili raskide, novac ili besparicu, sve ovo otkrivaju astrolozi i to ne samo oni koji proučavaju "zapadne" horoskope, već i kineske, kao i one drevne poput majanskog.

Ovi poslednji su otkrili koje to znakove Zodijaka očekuje neverovatna sreća u 2022. Pročitajte i saznajte da li ste među njima.

POP (od 26. jula do 22. avgusta)

To su ljudi kojima je neophodno da su uvek uspešni, u svemu što rade. Ovaj osobina ih tera da budu izuzetno vredni i požrtvovani, zbog čega će u 2022. godini dobiti sve što požele. Vole da sanjaju i maštaju i to im takođe pomaže da sprovedu svoje naume u dela. Oni su istinski srećnici i ovu godinu će zapamptiti za ceo život!

ZOTZ (od 20. septembra do 17. oktobra)

Ove sosobe su prilično nežne i razigrane, zrače optimizmo i imaju jedno blagorodnu energiju. Zvezde će ih nagraditi u 2022, čekaju ih mnoge lepe stvari i događaji. Velika je verovatnoća da će upoznati osobu koja će im po svemu odgovarati i to će uneti svetlost u njihove živote. Pripadnici ovog znaka će širiti ljubav na sve svoje bližnje i ulepšati im živote.

SAK (od 7. februara do 6. marta)

Prema horoskopu Maja, i predstavnici znaka Sak će se radovati 2022. godine. Iako ovaj znak najviše voli samću i veruje samo sebi, godina pred nama će biti prekretnica za njih. Naučiće da se opuste, a povlačiće samo najmudrije finansijske poteze. Nemojte da se iznenadite ako kraj godine dočelate sa debelom ušteđevinom na računu.

KEH (od 7. marta do 3. aprila)

Pripadnici ovog znaka su veoma aktivni i izrazito odlučni. Sampouzdanja im neće nedostajati u 2022. što će im pomoći da ostvare sve svoje želje i snove. Posebno će briljirati na poslu. Očekuje ih unapređenje, a koje će biti praćeno povišicom. Situacija u ljubavi biće nepromenjena, a sami će upoznati osobu sa kojom će imati zanimljivu vezu.

KANKIN (od 4. aprila do 1. maja)

Ovo su izuzetno plemeniti ljudi. Sjajni su prijatelji, imaju jednu neverovatnu širinu i lako primaju u svoje okruženje druge ljude, bez posldnje misli i zadrške. Zvezde će ngraditi ovu njihovu osobinu i podariće im u 2022. neverovatnu sreću. Posao će se bukvalno "lepiti" za njih, a u drugom delu godine može se desiti da stanu na ludi kamen.

Prema astrološkoj prognozi Maja, 2022. će neki znakovima Zodijaka doneti probleme, a za neke će posebno biti povoljno polje finansija - bogatstvo im ne gine!

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.