POPIJTE JEDNU ČAŠU OVOGA PRE SVAKOG OBROKA: Na lak način ćete sprečiti PREJEDANJE, nutricionisti SVE OBJASNILI
Gojenje, Foto: Profimedia

JAKO KORISNO

POPIJTE JEDNU ČAŠU OVOGA PRE SVAKOG OBROKA: Na lak način ćete sprečiti PREJEDANJE, nutricionisti SVE OBJASNILI

Istraživanja su pokazala da ispitanici koji konzumiraju vodu pre obroka, unose 13 odsto kalorija manje jer im je smanjen osećaj gladi

Objavljeno:

Istraživanja su pokazala da se prosečna osoba tokom decembra i januara ugoji oko pola kilograma. Većina zbog obilnih obroka tokom praznika dobija i znatno više na kilaži.

To i ne bi bilo toliko strašno da nam je linija pre raskošnih gozbi bila baš idealna, a to često nije slučaj. Kako onda smanjiti apetit i zaustaviti prejedanje?

1 / 3 Foto: Profimedia

Nutricionisti imaju jedan fantastičan savet koji ne uključuje gladovanje i ne košta ništa - popijte čašu vode pre svakog obroka.

Istraživanja su pokazala da ispitanici koji konzumiraju vodu pre obroka, unose 13 odsto kalorija manje jer im je smanjen osećaj gladi.

Kako bi efekat bio bolji i metabolizam brži, u vodu možete iscediti limun. Ipak, ovaj mali trik ne daje instant rezultate, tako da ukoliko želite da smršate bez mnogo odricanje moraćete da sačekate kako bi vam se smanji konfekcijski broj.

Ako ne možete da čekate da vam se linija dovede u red, uvedite u svoje svakodnevne aktivnosti, šetnju, trčanje illi bilo koji sport.

(Espreso / Lepa&Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.