NE BACAJTE OSTATKE HRANE OD NOVOGODIŠNJE NOĆI: Iskoristite ih baš na OVAJ NAČIN (RECEPT)
Pica, Foto: Profimedia

NJAM NAJM

NE BACAJTE OSTATKE HRANE OD NOVOGODIŠNJE NOĆI: Iskoristite ih baš na OVAJ NAČIN (RECEPT)

Peći u rerni na 200°C oko 15-20 minuta, dok blago ne porumeni

Objavljeno:

Sastojci:

1 / 3 Foto: Profimedia

2,5dcl jogurta ili kefira

1dcl ulja

3 kašike brašna

malo praška za pecivo

250gr stišnjene šunke

300gr šampinjona

250gr kačkavalja

150gr kečapa

malo origana

malo bosiljka

Priprema:

Hleb iseći na 1 cm debljine. Jaja, jogurt, ulje, brašno, prašak za pecivo i so umutiti. Parčad hleba umakati u pripremljenu smesu, pa slagati u veliki pleh od rerne koji smo obložili pek papirom, tako da pokrije dno. Šampinjone očistiti i iseći na listove, a salamu na trakice. Kačkavalj izrendati na krupno. Preko hleba rasporediti salamu, šampinjone i na kraju kačkavalj. Poprskati sa malo kečapa i posuti origanom. Peći u rerni na 200°C oko 15-20 minuta, dok blago ne porumeni.

(Espreso / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.