URNEBES SUPA OD POVRĆA IDEALNA JE ZA ZIMU: Priprema se BRZO, a ukus je FANTASTIČAN! (RECEPT)
Ilustracija, Foto: Profimedia

neodoljiv i pikantan ukus

URNEBES SUPA OD POVRĆA IDEALNA JE ZA ZIMU: Priprema se BRZO, a ukus je FANTASTIČAN! (RECEPT)

Ukusan supa koju ćete obožavati

Objavljeno:

I leti, a naročito zimi prijaće vam pikantan ukus ove bogate i zdrave supe posebnog ukusa.

Sastojc i Količina:

šargarepa 2 komada

koren peršuna 2 komada

sok od paradajza 500 ml

boranija 200 g

krompir 1 komad

praziluk 2 struka

crni luk 1 glavica

spiralna testenina 100 g

list celera, seckani 1 kašika

list peršuna, seckani 1 kašika

parmezan, rendani 50 g

maslinovo ulje 2 kašike

ljuti ajvar 1 kašika

so po ukusu

biber 1/2 kašičice

Paradajz čorba
foto: Profimedia

Kako pripremiti

Maslinovo ulje zagrejati, dodati sitno seckani crni luk i praziluk. Kad luk omekša, dodati sitno seckanu šargarepu, peršun, krompir i boraniju. Dinstati još malo, pa dodati paradajz sok, naliti litar i po vode i kuvati, na tihoj vatri, 40-ak minuta. Dodati testeninu, posoliti i pobiberiti po ukusu, i kuvati dok testenina ne bude kuvana. Na kraju posuti seckanim celerovim i peršunovim lišćem.

(Espreso / Zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.