AKO JOŠ UVEK NISTE ODABRALI POKLON ZA SVOG MALIŠANA, IMAMO REŠENJE: Predlažemo vam da mu OVAKO ulepšate DETINJSTVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

VREME JE DARIVANJA

AKO JOŠ UVEK NISTE ODABRALI POKLON ZA SVOG MALIŠANA, IMAMO REŠENJE: Predlažemo vam da mu OVAKO ulepšate DETINJSTVO

Na vama je svakako, na osnovu onoga što vaše dete voli, da odaberete ono što će mu se najviše svideti

Objavljeno:

Deci treba omogućiti da prožive detinjstvo u zabavi i igri, što je to više moguće.

Kako je vreme praznika i vreme darivanja, sigurno ste u potrazi za dobrim i kvalitetnim poklonom, a za dete ne postoji lepši poklon od igračke.

Možda vam sa ove tačke gledišta deluje kao da je igranje sa igračkama gubljenje vremena, ali dete kroz igru može i da nauči mnoge stvari.

Izbor igračaka je veliki, a mnoge od njih su veoma korisne, jer razvijaju motoričke i umne sposobnosti klinaca. Pomaže im da razviju kreativnost i sopstveni način razmišljanja

Na vama je svakako, na osnovu onoga što vaše dete voli, da odaberete ono što će mu se najviše svideti.

pokloni, Deca, Pokloni za decu
foto: Profimedia

Mi vam predlažemo sledeće:

Ukoliko želite da vaše deet dodatno razvija svoje pokrete, ali i kreativnost i veštinu percepcije, možete da mu kupite kocke za slaganje ili puzle (prilagođene njegovom uzrastu).

Društvene igre su uvek pogodak, pa “Monopol”, “Četverac” ili “Čoveče ne ljuti se” nikada nisu pogrešna odluka. Za male mislioce, možete kupiti i šah ili Rubikovu kocku.

Ukoliko vaše dete pokazuje neku umetničku crtu i sklonost ka slikanju ili crtanju, možete im nabaciti štafelaj sa platnom i vodene boje, kao i bojanke, bojice, flomastere i voštane pastele.

Iako savremena deca češće pribegavaju telefonima i igricama na internetu, možda će im se dopasti ideja igranja napolju, naročito kada ponovo dođe lepo vreme, pa im možete kupiti vijaču ili klikere.

pokloni, Deca, Pokloni za decu
foto: Profimedia

Plišane igračke su divan poklon za dečicu koja imaju strah da spavaju sama, pa im možete nabaviti plišanog zaštitnika.

Ukoliko hoćete da se vaše dete satima igra i mašta, preporučujemo igračke koje sadrže određeni koncept, kao što su kućice za lutke, električni vozić, automobili sa trakom i slično. Na ovaj način, dete će razvijati svoju maštu, kreirajući sopstvenu bajku.

Za aktivnu decu koja jedva čekaju da se zima završi kako bi sate provodila na ulici, novi bicikl ili skejt će biti savršeni poklon, a možda je i vreme da ih naučite da voze rolere. Isto tako, za male ljubitelje zime i klizanja, klizaljke će biti jako lep dar.

(Espreso / mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.