VEST DA SE PO SPLITSKIM RESTORANIMA SLUŽI SUŠI SA GOLIH DEVOJKA IZAZVALA BURU! Oglasila se Hrvatica koja to radi
Ilustracija, Foto: Profimedia

VAU!

VEST DA SE PO SPLITSKIM RESTORANIMA SLUŽI SUŠI SA GOLIH DEVOJKA IZAZVALA BURU! Oglasila se Hrvatica koja to radi

Ona kaže da je za ovaj posao saznala preko prijateljice koja je već radila u tom lokalu i ponudila joj da dođe na nedelju dana

Objavljeno:

Vest da se po restoranima u Splitu služi suši sa golih devojaka je izazvala buru u Hrvatskoj. U jelovniku su ovi specijaliteti vode pod imenom “umetnički performans dekorisanja i jedenja sušija sa tela”, a jedna od devojaka sa koje jedu gosti ispričala je svoja iskustva.

– Nisam to doživela kao da se skidam za novac. Pod broj jedan, ja uopšte nisam bila gola. Ako sam bila gola, onda smo svi goli na plaži. Videle su mi se isključivo ruke, noge i jedan dio trupa koji nije bio pokriven plastičnim lišćem. Kad su maknuli suši s mene, ja sam i dalje bila odevena – ispričala je anonimna sagovornica za RTL.

Ona dalje navodi kako su sve devojke imale samolepljivi grudnjak na kojem je bio cvet lokvanja i gaćice sa providnim bretelama sa strane tako da se čini da ih nema.

– Preko stomaka ide još jedan veliki lokvanj jer bi bilo nehigijenski da se sushi stavlja samo na golo telo – rekla je devojka.

Ona kaže da je za ovaj posao saznala preko prijateljice koja je već radila u tom lokalu i ponudila joj da dođe na nedelju dana.

– Rekla mi je da je u sklopu toga nekakav performans, da moram stajati u kupaćem i da će po meni staviti suši. Rekla sam ajde dobro. I na kraju mi je bilo super. Nije loša zarada i mislila sam, ajde idem da probam, inače sam otvorena prema takvim stvarima – dodala je ona.

Kaže da je gosti nisu dirali dok su jeli sa njenog tela, osim kada bi im umak kanuo na njenu ruku.

– Imala sam osećaj da je gostima više neugodno. Bitno je naglasiti da je osoblje restorana celo vreme bilo s nama, konobari i cura koja nas je pripremala. Da nam je u bilo kojem trenutku bilo neugodno, samo bismo im dale neki signal, sve bi se prekinulo i to je to – tvrdi devojka.

Inače, u Japanu je ova praksa poznata kao nijotaimori. Ako je reč o muškom telu, onda se zove nantaimori.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 25.12.2021.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.