NAJVEĆE KUKAVICE ZODIJAKA: 3 horoskopska znaka kojima manjka HRABROSTI, 1 od njih se POSEBNO izdvaja!
Ilustracija, Foto: Profimedia

strah

NAJVEĆE KUKAVICE ZODIJAKA: 3 horoskopska znaka kojima manjka HRABROSTI, 1 od njih se POSEBNO izdvaja!

Oni se plaše baš svega

Objavljeno:

Hrabrost je nešto sa čime se čovek rađa. To je pozitivna energija koja raste u čoveku od dana kada se rodi. U stvari, hrabrost je jedna od najlepših osobina. Ipak, u astrologiji postoje neki horoskopski znaci kojima to ne nedostaje.

Rak

Ovo je najveća kukavica Zodijaka. Dragi Rakovi, vi nemate konkurenciju. Iako povremeno glumite neustrašivost, dovoljno je neko sa leđa u šali da vam priđe i vi ste već u panici.

Vama je potrebna istrajnost i stabilnost. Veoma ste emotivni i često verujete svojim osećanjima pa se njima i vodite kroz život. Ne treba vam mnogo da se osećate nesigurno i uplašeno, iako vas baš to često sputava napretku. Ne treba napominjati da se bojite mraka i da taj strah od tame ne jenjava tokom vašeg sazrevanja. Priznajte da spavate sa upaljenim svetlom, jer ko zna šta sve vreba noću iz ormara.

Ribe

Mora se priznati da ste za malo spali na drugo mesto top liste kukavica. Za jedno vam se ipak odaje priznanje, u kriznim situacijama vi vrlo otvoreno pokazujete svoj strah, ne stidite se. Više volite da živite u svom izmišljenom svetu jer vam se ne sviđa ovaj današnji, grub svet. A kada se desi da ovaj strašni svet mora nešto da uradi i donese odluku, vi ćete se uspaničiti i ukočiti. Preterano brinete o svemu i treba vam mnogo godina i podrške da prevaziđite prepreke na putu.

Vaga

Nije baš da ste neustrašivi. Zazirete od konfliktnih situacija i radije ćete se neprimetno izvući. Insekti i gmizavci vam garantuju panični napad svojom pojavom, zato vam proleće i ne spada u omiljeno godišnje doba. Ipak, kada vam se “srce spusti u pete”, vi to najbolje znate da zakamuflirate. Vaša težnja da sve neprijatne situacije rešavate na tih i miran način nekome može izgledati kao kukavičluk i slabost. Međutim, za vas je ovaj način savršena opcija.

Bonus video:

04:57

BRZE VESTI 25.12.2021. 15.55

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.