STALA JE NA VAGU,PA JOJ PALA KLAPNA: Nina(37) je imala 127kg, a onda je je usledio PREOKRET , SVUKLA 50 KG! (FOTO)
Nina Ragnar, Foto: Printscreen/Facebook/TheSun

transformacija

STALA JE NA VAGU,PA JOJ PALA KLAPNA: Nina(37) je imala 127kg, a onda je je usledio PREOKRET , SVUKLA 50 KG! (FOTO)

Priznaje da nije ni bila svesna dobijenih kilograma, sve dok nije otišla s decom u luna park.

Objavljeno:

Kraj kalendarske godine oduvek nosi neku posebnu energiju. Skoro svi imamo želju i volju za promenama i razmišljamo o ciljevima koje bismo mogli da ostvarimo u narednih 12 meseci.

Nina Ragnar
foto: Printscreen/Facebook/TheSun

Svoj cilj je zacrtala i Nina Ragnar (37) iz Mančestera, koja je odlučila da promeni život iz korena. Naime, Nina je majka troje dece, a kako kaže, zbog komplikacija u toku trudnoće, sve troje dece rodila je carskim rezom.

- Nikada nisam imala problem sa viškom kilograma, međutim, stomačni mišići su zbog trudnoće i carskog reza veoma oslabili i tada sam počela da se gojim - kaže Nina.

Priznaje da nije ni bila svesna dobijenih kilograma, sve dok nije otišla s decom u luna park.

- Hteli smo da idemo na rolerkoster, ali, čovek koji je bio zadužen za bezbednost je rekao da ne smem, jer moja kilaža premašuje dozvoljenu - priseća se Nina tog događaja.

Kada je stigla kući, Nina je odlučila da stane na vagu i suoči se sa realnošću.

- Spustila sam pogled i videla 127 kilograma. Osećala sam se užasno. Sakrila sam se ispod ćebeta i mrzela sebe - iskrena je ova žena.

Ali, osećaj sramote i nemoći je nije držao dugo. Nina je posle nekoliko dana suočavanja sa brojkom na vagi rešila da brzu hranu zameni salatama i voćem.

- Uz strogi režim ishrane i trening, uspela sam da izgubim 50 kilograma, ali se onda pojavio novi problem - kaže ona.

Naime, Nini je zbog velikog gubitka kilograma koža ostala opuštena, a za novogodišnji praznike odlučila je da samoj sebi pokloni ono što najviše želi - figuru kojom će biti zadovoljna kad stane pred ogledalo. Otišla je u Tursku kako bi promenila svoj celokupni izgled, a ovo zadovoljstvo koštalo ju je 18.700 evra.

Kako kaže, prva operacija je bila uklanjanje viška kože, a zatim je uradila filere u usnama, grudi, trajnu šminku i botoks, a za kraj je stavila i nove zube.

- Ne krijem da sam uradila sve te stvari na sebi, jer želim da u 2022. godinu uđem kao druga žena - s osmehom kaže Nina.

Majka troje dece je odlučila da za Novu godinu svojim bližnjima pokaže novo telo i predstavi, kako kaže, bolju Ninu.

- Započinjem novo poglavlje, a Nova godina je pravi povod da to i proslavim zajedno sa porodicom i prijateljima - zaključuje Nina.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.