DA LI ZNATE KOJA JE SVRHA OTVORA NA BOKSERICAMA? Bićete ŠOKIRANI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

da li ste znali?

DA LI ZNATE KOJA JE SVRHA OTVORA NA BOKSERICAMA? Bićete ŠOKIRANI!

Glavna je svrha 'muve' omogućiti dečkima da lako izvuku svoj penis kako bi urinirali bez skidanja bokserica, ali postoji još nešto

Objavljeno: 08:06h

Brend donjeg rublja Sheath nedavno je razjasnio zašto su napravili rupe na prednjoj strani bokserica. Tehnički poznata kao "muha", kažu da je jedna od njezh glavnih svrha jednostavno omogućiti muškarcima da lako izvuku svoj penis kako bi urinirali bez skidanja bokserica, piše IFLScience.

"Rupa u vašim boksericama naziva se i muva", objasnila je marka donjeg veša na svojoj web stranici. "Možete ih zvati kako god želite, ali funkcionalni izraz je i dalje muva. Zašto je tu? Pogađate! Svrha muve je da vam olakša mokrenje dok nosite bokserice.

Pomaže da se penis lepo oblikuje

Muškarac, Penis, Mokrenje, Pantalone
foto: Profimedia

Međutim, Sheath takođe citira anketu koja sugeriše da samo 1 od 5 nosilaca bokserica zapravo koristi rupu u tu svrhu. Oni sugerišu da bi muva mogla imati i drugu funkciju u modernim boksericama: pružiti udobnost i podršku donjim regijama.

Objašnjavaju: "Današnje moderan donji veš nije ništa slično onome što su muškarci nosili čak i pre nekoliko decenija. U prošlosti je ovo područje bilo ravno. Ovaj dizajn ne daje muškarcu prirodan način da se njegov penis oblikuje. Srećom, muškarci danas imaju bolje opcija. Nove bokserice i muške gaćice imaju dizajn koji zapravo ima prostraniju torbicu. Ovaj novi dizajn torbice daje muškarcu više definicije, udobnosti, podrške i slobode", dodaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.