MUVAO SAM KOLEGINICU SA POSLA DANIMA! Jednog dana je podigla SUKNJU i uradila mi nešto zbog čega ne spavam noćima
Posa, Foto: Profimedia

smela

MUVAO SAM KOLEGINICU SA POSLA DANIMA! Jednog dana je podigla SUKNJU i uradila mi nešto zbog čega ne spavam noćima

Ono što ga je posebno izazvalo, bila je njena oskudna odeća

Objavljeno:

Jedan korisnik Reddita podelio je interesasntno iskustvo koje je imao sa koleginicom, dok su se spremali za proslavu u firmi.

Ono što ga je posebno izazvalo, bila je njena oskudna odeća.

– Firma je pravila prazničnu proslavu i sa koleginicom iz kancelarije sam se dogovorio da idemo zajedno. Došao sam do njenog stana oko 18 časova, baš u momentu kad je njen muž, sa kojim sam se takođe družio, isao do prodavnice da kupi neku majicu. Rekao je na izlasku da dolazi za nekoliko minuta.

– Tada se pojavila i moja koleginica. Ušla je u dnevnu sobu i ponudila me pićem. Nakon toga je sela. Kada sam video kako izgleda, odmah sam je poželeo. Ima jako lepo lice i bujne obline. Na sebi je imala crne hulahopke, crnu mini suknju i tanku, gotovo providnu, bluzu. Ćaskali smo, ali nisam mogao da se skoncentrišem na razgovor kada mi je pogled stalno padao na njene grudi.

– U jednom momentu je ustala i zadigla suknju, kako bi halterima pričvrstila hulahopke. Imala je tako savršene, butine. Zatim je sela prekoputa mene i raširila noge. Sve se ocrtavalo, i odmah sam se uzbudio. Zatim je ustala i prišla mi. Stala mi je tik ispred lica, i pitala: “Kad li će se vratiti?”, misleći na muža koji je malopre izašao.

1 / 4 Foto: Profimedia

Muškarac kaže da je posumnjao da ga koleginica zavodi, ali da nije bio siguran u to, jer iako je pokušavao ranije da je zavede, nije imao uspeha. Zatim je nastavio:

– Zatim je rekla: “Stvarno mi je uska ova suknja, zar ne?” i podigla je ispred mene. To mi je bio siguran znak šta želi. Posegnuo sam rukom za njenu butinu i međunožje. Strasno je uzdisala.

– U jednom trenutku, klekla je na kauč, sagla se i podigla suknju. Odmah sam joj prišao s leđa i krenuo da se skidam i da joj kidam čarape. Seks je bio fantastičan. Kauč se ludački tresao sve vreme.

– Kada je sve bilo gotovo, rekla je da će počistiti, a ja sam izašao napolje i zapalio cigaretu. U daljini sam video automobil njenog muža kako se približava – ispričao je muškarac.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.