MUĆI VAS PODBRADAK? Možete ga se rešiti uz samo nekoliko poteza (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

za žene

MUĆI VAS PODBRADAK? Možete ga se rešiti uz samo nekoliko poteza (VIDEO)

Tajna je u jednostavnim vežbama za lice koje na potpuno prirodan način mogu vratiti mladolikost i učiniti da podbradak nestane

Objavljeno:

Mnoge žene imaju podbradak i šta god radile, jednostavno ne mogu da ga se oslobode.

Podbradak menja crte lica i čini da izgledate krupnije, zato treba da radite na tome da ga se rešite.

Kako smanjiti podbradak i imati konturisane i jasne crte lica, bez dodatnih masnoća i viška kože? Tajna je u jednostavnim vežbama za lice koje na potpuno prirodan način mogu vratiti mladolikost i učiniti da podbradak nestane.

Evo kako da izvedete ovu vežbu:

Najpre počnite sa zagrevanjem. Okrenite vrat udesno, a zatim vratite nazad u centar. Zatim okrenite vrat nalevo i nazad u centar. Ponovite ovo oko 2 – 3 puta. Sada nežno savijte glavu i uvucite bradu unutra, pa je pomerite udesno. Slično savijte bradu, a zatim je pomerite na levu stranu praveći polukrug. Uradite oko 2 – 3 puta takođe.

Sada polako podignite bradu prema plafonu. Počnite da pomerate donju vilicu gore – dole nekoliko sekundi. Radeći ovo, moći ćete da osetite kontrakcije vaših vokalnih mišića. Zatim držite bradu u podignutom položaju, polako otvorite usta i zatvorite ih.

Uradite 10 ponavljanja ove vežbe za skidanje podbratka, a zatim se opustite.

Osim što ove vežbe deluju pozitivno na vaš izgled, mogu biti zabavne i opuštajuće, a neće vam biti potrebno više od 3 minuta. Pozitivno će delovati u skidanju podbratka, ali mogu pomoći i da zategnete kožu na vratu i smanjite bore.

U videu snimku pogledajte kako da uradite ove vežbe:

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.