ŽENU 2 GODINE NISAM VIDEO GOLU: Posle poljupca u krevetu uvek uradi 1 stvar, uživanje je skoro NESTALO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PROBLEMI U BRAKU

ŽENU 2 GODINE NISAM VIDEO GOLU: Posle poljupca u krevetu uvek uradi 1 stvar, uživanje je skoro NESTALO!

On ne zna kako da reši ogroman problem

Objavljeno:

Jedan Britanac je očajan jer ne pamti kada je poslednji put video svoju suprugu golu, i kako kaže, to je stvorilo veliki problem u njihovom braku.

– Ja imam 38, a moja supruga 36 godina. Zajedno smo osam godina uvek smo imali zaista dobar seksualni život. Međutim, sve se promenilo pre dve godine kada smo dobili drugo dete – priča on i nastavlja:

– Nakon što je dala otkaz na poslu da bi se u potpunosti posvetila deci, ona odbija da se skine gola i smatra da je vođenje ljubavi pravo mučenje.

– U retkim trenucima kada mamo seks, ona odmah posle poljupca prelazi na penetraciju i potpuno ignoriše predigru, kao da želi da se sve što pre “otalja”. To je počelo da utiče i na mene i jedva u krevetu izdržim nekoliko minuta, a uživanje u vođenju ljubavi je skoro nestalo – priznaje muškarac.

– Jasno mi je da je ona posle porođaja opterećena svojim izgledom, ali uzalud joj govorim da je njeno telo fantastično kao i da mi ne smeta što ima stomačić ili ožiljak od carskog reza. Kako da joj pomognem da ponovo uživa u vođenju ljubavi? Osećam se kao da nešto nije u redu sa mnom jer želim da vodim ljubav sa svojom suprugom – zaključio je Englez.

Odgovor terapeuta: Ukoliko je umorna od brige o deci i nezadovoljna je, sigurno neće biti raspoložena za akciju u krevetu.

Pomozite joj da se oslobodi pritiska. Preuzmite deo brige o deci ili je, ako joj nedostaje posao, ohrabrite da potraži radno mesto sa pola radnog vremena.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.