ŠTA ZNAČI SANJATI PARE? Sve zavisi od nekoliko FAKTORA
Novac, Foto: Profimedia

SNOVI

ŠTA ZNAČI SANJATI PARE? Sve zavisi od nekoliko FAKTORA

Ako se novac pojavi u snu, znak je da čovek podsvesno procenjuje vlastite vrednosti i ono što mu je bitno u životu

Objavljeno:

Dok neki novac doživljavaju kao simbol kontrole, uticaja ili statusa, drugi znaju da novac u snovima označava važna životna pitanja, poput uspeha, ljubavi i seksualnosti.

Ako se novac pojavi u snu, znak je da čovek podsvesno procenjuje vlastite vrednosti i ono što mu je bitno u životu.

Dobitak ili pronalazak novca - znak za ljubavni život

Snovi o novcu najčešće pokazuju koliko cenite sebe. Simbolika novca u snovima može se tumačiti i kroz prizmu moći, snage i seksualnosti.

Kad se novac pojavi u snovima, to može biti znak da procenjujete vlastitu vrednost. Ako ste sanjali da imate mnogo novca, to uglavnom predstavlja simbol vaše sigurnosti u sebe koju imate na javi.

Međutim, ako se u snu razbacujete s novcem, vaša podsvest vam govori da na javi treba da obratite pažnju na šta "bacate" platu!

Ako ste u snu našli novac onda imate povod za slavlje - jer to se smatra dobrim znakom. Novac u takvom snu simbolizuje izuzetnu količinu samopouzdanja i vere u sebe. Osim toga, označava i emocionalni deo života. Čovek koji sanja da je dobio ili pronašao novac zadovoljan je ljubavnim statusom, a moguće je i da ga na javi očekuje dobitak.

San o gubitku novca je upozorenje i simbolizuje ljubavno razočaranje. Osoba koja u snu gubi novac možda je u bezuspešnoj potrazi za partnerom.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.