UKUS ĆE VAS OBORITI SA NOGU: Sos za TESTENINU od samo 3 sastojka (RECEPT)
Testenina, Foto: Profimedia

MMMM

UKUS ĆE VAS OBORITI SA NOGU: Sos za TESTENINU od samo 3 sastojka (RECEPT)

Marsela je tvrdila da luk niti ostale sastojke ne treba seckati

Objavljeno: 23:31h

Marsela Hazan, rođena Italijanka, koja je živela i preminula u SAD-u, bila je poznata kuvarica i autorka, a u svojoj knjizi otkrila je tajnu njenog najboljeg sosa za testeninu.

Sastojci i priprema:

paradajz

luk

maslac

(so po želji)

U lonac stavite polovine luka, bez seckanja, obilno dodajte maslac i kratko propržite. Dodajte paradajz pelat i kuvajte na laganoj vatri 45 minuta. Marsela je tvrdila da luk niti ostale sastojke ne treba seckati. Samo ubacite da se sve zajedno kuva i da se ukusi promešaju.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.