Testenina, Foto: Profimedia
MMMM
UKUS ĆE VAS OBORITI SA NOGU: Sos za TESTENINU od samo 3 sastojka (RECEPT)
Marsela je tvrdila da luk niti ostale sastojke ne treba seckati
Objavljeno:
23:31h
Marsela Hazan, rođena Italijanka, koja je živela i preminula u SAD-u, bila je poznata kuvarica i autorka, a u svojoj knjizi otkrila je tajnu njenog najboljeg sosa za testeninu.
Sastojci i priprema:
paradajz
luk
maslac
(so po želji)
U lonac stavite polovine luka, bez seckanja, obilno dodajte maslac i kratko propržite. Dodajte paradajz pelat i kuvajte na laganoj vatri 45 minuta. Marsela je tvrdila da luk niti ostale sastojke ne treba seckati. Samo ubacite da se sve zajedno kuva i da se ukusi promešaju.
(Espreso / Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!