SRBI MASOVNO BACAJU TALOG OD KAFE U SUDOPERU, VEĆINA ŽENA PRAVI 1 KOBNU GREŠKU: Možete sebi da napravite PAKAO!
Kafa, Foto: printscreen

ne igrajte se

SRBI MASOVNO BACAJU TALOG OD KAFE U SUDOPERU, VEĆINA ŽENA PRAVI 1 KOBNU GREŠKU: Možete sebi da napravite PAKAO!

Osim što nije dobro u nju odlagati tanjire pune hrane, nije dobro ni u odvod puštati neke vrste namirnica i hemikalija jer može doći do oštećenja cevi

Objavljeno:
  • 1

Sudoperu možete vrlo lako zapušiti i uzrokovati dalje probleme nekim svakodnevnim radnjama o kojima možda nikada niste razmišljali.

Osim što nije dobro u nju odlagati tanjire pune hrane, nije dobro ni u odvod puštati neke vrste namirnica i hemikalija jer može doći do oštećenja cevi.

Kako prenosi Hillcrestplumbing, prva stvar koju nikako ne biste trebali bacati u odvod je mast - vrlo je štetna za cevi, ali i za okolinu.

Može se stvrdnuti i stvoriti začepljenje koje se jako teško uklanja. Pričekajte da se zgusne i stvrdne na sobnoj temperaturi, a onda je bacite u kantu za smeće.

Jedna stvar koju većina baca u odvod je talog od kave, ali on se ponaša slično kao mast - deluje poput mulja i začepljuje vam odvod. Bacite ga u smeće ili iskoristite za kompost.

Ostatke hrane, a posebno kosti nikada ne bacajte u odvod. Kost može probušiti cev, a nakupljeni ostatci hrane će ga zapušiti. Za kraj, ako imate stare lekove, odnesite ih na specijalna odlagališta, na bacajte ih u odvod.

(Espreso / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media