4 ZNAKA KOJA SUGERIŠU DA BISTE TREBALI PREKINUTI ODNOS: Gubite vreme, a to nikako nije dobro
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

4 ZNAKA KOJA SUGERIŠU DA BISTE TREBALI PREKINUTI ODNOS: Gubite vreme, a to nikako nije dobro

Zaslepljeni ljubavlju nekada ne vidimo da smo s nekim ko nije dobar prema nama. Zbog toga mnogi ostaju dugo u vezama koje nisu dobre za njih. Kako bi to izbegli na vreme, pratite ove znakove

Objavljeno: 14:33h

Ljubav je slepa, a kad smo zaljubljeni ne vidimo neke krive stvari koje nam se nalaze ispred nosa. Ono najgore je da tek kada uhvatimo partnera u prevari ili kad nas jako povredi, shvatimo da smo zaljubljeni u pogrešnu osobu.

Kako ne bismo čekali da nam se dogodi nešto 'veće' da shvatimo neke stvari, ova četiri znaka ukazuju da smo možda zaljubljeni u pogrešnu osobu.

1. Stalno tražite vreme s partnerom

'Nazvaću te kasnije. Danas sam bio zauzet, sutra ćemo razgovarati. Previše sam umoran za razgovor' - ako vam sve ovo zvuči poznato, zapitajte se jeste li s pravom osobom. Naravno, morate uzeti u obzir da osoba koju volite neće uvek biti slobodna, ali postoji tanka linija koja čini razliku. Ako ste vi taj koji neprestano traži nečije vreme, ali bez uspeha, setite se da ste i vi dragoceni, baš kao i vaše vreme, ako ne i više.

2. Nedostatak komunikacije

Iako je nedostatak komunikacije sam po sebi jasan znak, neke stvari ipak ukazuju da je veza na pragu propasti. Počinje tako što vas druga osoba neko vreme izbegava. Ako vas partner izbegava, nema o čemu pričati s vama, ne trudi se komunicirati, niti ga zanima gde ste, šta ste i kako ste, vreme je da shvatite da stvari možda neće ići onako kako ste hteli. Dakle, pre nego što uložite previše svojih emocija, sedite, opustite se i razmislite je li vredno toga?

3. Veza zavisi od njihovog raspoloženja

Svađa
foto: Profimedia

Ako razgovarate samo kad je on/ona najbolje raspoložen, velika je verovatnoća da vaša veza dugoročno neće uspeti. Stvari na takav način ne mogu dugo funkcionisati, čak ni onda kada želite. Razmislite dva puta pre nego se prepustite u potpunosti takvoj osobi.

4. Njihovi postupci ne odgovaraju njihovim rečima

Vaša bolja polovina može vas obasipati najlepšim rečima o tome koliko vas voli, koliko je zaljubljena u vas, no ako vi sledeći dan preispitujete radi njihovih dela je li to istina, imate pogrešnu osobu. Ako vidite da je partner dobar samo na rečima te sve što govori ne provodi u dela bilo bi dobro na vreme preispitati situaciju, piše Pink Villa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media