DA SE ČOVEK TRIPUT PREKRSTI: Pogledajte najveće BLAMAŽE sa VENČANJA, od perverzije do posve urnebesnih scena (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

hit

DA SE ČOVEK TRIPUT PREKRSTI: Pogledajte najveće BLAMAŽE sa VENČANJA, od perverzije do posve urnebesnih scena (FOTO)

Fotografije neugodnih trenutaka vrlo brzo postale su viralne i zapravo važe za sedočanstva o većim katastrofama

Objavljeno:

Čini li se i tebi da postoje dve grupe ljudi kada su u pitanju venčanja: oni koje preziru svečane ceremonije i oni koji u njima uživaju? Rekli bismo da je potonjih ipak nešto više. Tamo gde je vlada dobro raspoloženje, odlična hrana, ugodna muzika, a povod je i više nego lep ne može biti loše, zar ne?

Da neke stvari ipak mogu krenuti po zlu pokazali su neki od zvanica s raznih venčanja. Fotografije neugodnih trenutaka vrlo brzo postale su viralne i zapravo važe za sedočanstva o većim katastrofama!

Srećom, čini nam se kako su sledeće prizori uglavnom iznimke, pogledaj o čemu se radi:

1. Deveruša na podu

venčanje
foto: Printscreen/Instagram

Prema ispovesti na Redditu, jedna od deveruša onesvestila se netom pre najupečatljivijeg dela ceremonije. Ispostavilo se da devojka nije imala ozbiljnijih problema, a celu priču preneli u medije. Venčanje ovih mladenaca nije baš išlo po planu

2. Plesačice (u krilu mladoženje)

svadba
foto: Bravo TV

Mnogi misle da je ovaj par otišao predaleko s izborom plesačice burleske na svome svadbenom prijemu. Prema isečku televizije Bravo TV, jedna od plesačica čak je izvela i ples u krilu mladoženji. Zvanice su ovo venčanje ocenili neukusnim.

3. Goli do pojasa

Svadba
foto: Prinstcreen/Instagram

Možda bi mlada i mladoženja mogli proći simpatično - on svoju slobodu slavi alkoholom ali ipak ona je sada i u rukama njegove novopečene supruge. Nikome nisu ipak jasna tri aktera na slici, goli do pojasa dok u ustima drže buket, čašu....

4. Nezgoda od koje strahuju svi mladenci

Svadba
foto: Printscreen/Tviter

Najmanje što žele mladenci sa svog velikog dana jest fotografije koje svedoče o fijasku. Upravo takav podsetnik i to na trenutak kada im se prevrnula svadbena torta dobili su ovaj mladoženja i mlada. Njegov izraz lica je neprocenjiv.

5. Bi li i ti okrenula glavu?

Uklanjanje podvezice pred svima nije baš najsimpatičniji način da se gostima priredi zabava. Misliš da su neki okrenuli glavu kako ne bi morali gledati ovaj performans?

6. Originalno?

Mnogo mladenaca želi da njihovo venčanje bude posebno i da baš takvo ostane zauvek u sećanjima gostiju. Hoće li jedna alpaka biti dovoljna?

7. Kada se zbog torte stoji u redu

Glavno da su mladenci srećni! Dok njihova lica odaju utisak kao da se zabavljaju, mnogo korisnika interneta poprilično se zgražalo od pogleda na njihovu tortu koja nije predstavljala nimalo ugodno asocijaciju na muški polni organ.

8. Čudne vibracije

Što mladenci žele, to i dobiju! Tepih kao kulisu, u ovom slučaju, na živim stalcima mnogi su opisali čudnom vizijom fotografskog dela.

9. Kada su osećaji jači od bilo čega

Neke mladoženje ili mladenke ponesu suze radosnice. Međutim, neki se prepuste i jecanju.... verujemo kako mladenci ovu fotografiju nisu uokvirili i izložiti je pogledima svome domu.Ipak, na internetu će još dugo postojati.

10. Šta li je prolazilo glavom ovoj mladoj?

Fotografije venčanja obično se prepuštaju profesionalnom fotografu čije stručno oko neće dopustiti fijasko poput slučajnosti na ovoj fotografiji. Čeznutljiv i zaljubljen pogled u daljinu, i ruka na stražnjici....mladoženje?

(Espreso/ 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.