1 SE*SUALNA FANTAZIJA GODINAMA JE NAJPOPULARNIJA KOD MUŠKARACA: Svaki bi je PROBAO, čuvena "KLASIKA"
Ilustracija, Foto: Profimedia

SLAŽETE LI SE?

1 SE*SUALNA FANTAZIJA GODINAMA JE NAJPOPULARNIJA KOD MUŠKARACA: Svaki bi je PROBAO, čuvena "KLASIKA"

Klasika je na prvom mestu s više od 84 posto: seks u troje s dve žene i dalje je najpopularnija seksualna fantazija kod muškaraca

Objavljeno: 11:12h

Naučnici su putem internetskog upitnika pitali 799 žena i 717 muškaraca o njihovim seksualnim sklonostima. Među ženama je bio popularan seks u naročito romantičnoj atmosferi (85 posto), ali i fantazije o podređenom položaju (65 posto). A ovo je 10 najčešćih seksualnih fantazija muškaraca…

1. mesto: seks sa dve žene

Klasika je na prvom mestu s više od 84 posto: seks u troje s dve žene i dalje je najpopularnija seksualna fantazija kod muškaraca.

2. mesto: gledati dve žene kako imaju polne odnose

Drugo mesto zauzima maštarija koja se često može povezati sa seksom u troje. Čak 82 posto ispitanih muškaraca ima voajerističke osobine i sanja o tome da mogu gledati dve žene kako se seksaju.

3. mesto: seks na javnom mestu

Također popularno: ne samo seks u krevetu, nego i na neobičnijim mestima. Tu je popularan seks u prirodi, tj. na plaži ili u šumi ali i seks u avionu.

4. mesto: seks sa tri žene

Neki od učesnika istraživanja verovatno su pomislili: ako maštam, onda maštam kako treba! Uostalom, za 75 posto muškaraca nije dovoljan seks u troje, oni maštaju o seksualnom iskustvu s tri žene u isto vreme.

5. mesto: seks s nepoznatom ženom

Naročito uzbudljivo: maštanje o seksu za jednu noć s nepoznatom lepoticom. Prema istraživanju, 72,5 posto želelo bi iskušati čari nepoznatog.

6. mesto: analni seks

Pomalo iznenađujuće, analni seks je tek na šestom mestu sa 64,5 posto. Možda zato što za neke to više nije fantazija?

7. mesto: gledati nepoznate osobe kako se skidaju

Bezazlenija fantazija dospela je na sedmo mesto: gledati kako se nepoznata žena svlači, to jest striptiz, priželjkuje 63 posto muškaraca.

8. mesto: dominirati partnerkom tokom seksa

Za žene je pokornost tokom seksa jedna od najpopularnijih maštarija - i to odgovara 60 posto muških ispitanika koji žele dominirati svojom partnerkom tokom seksa. Je li ovde odigrao ulogu hit film „Pedeset nijansi sive“?

9. mesto: seks s mlađom ženom

Kad je reč o seksualnim maštarijama, čini se da dob žena takođe igra ulogu za mnoge muškarce. Čak 57 posto bi želelo u krevet s mlađom ženom.

10. mesto: biti podređen partnerki tokom seksa

Istraživanje pokazuje da bi muškarci radije dominirali u krevetu nego biti „izdominirani“. Međutim, neki od ispitanika (53 posto) takođe su izjavili da imaju maštariju o tome da žena dominira nad njima.

(Espreso/ Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.