APSTINIRALA OD SE*SA GODINU DANA PA JOJ JAVILI DA JE TRUDNA: Umalo dobila srčani, KAKO JE TO MOGUĆE?! (VIDEO)
Isečak iz videa, Foto: Printscreen/Tiktok

PRIZNANJE

APSTINIRALA OD SE*SA GODINU DANA PA JOJ JAVILI DA JE TRUDNA: Umalo dobila srčani, KAKO JE TO MOGUĆE?! (VIDEO)

Budući da ih je, kaže, uveravala kako sigurno nije trudna, a oni nju da sigurno jest, predložili su joj da još jednom izvadi krv, da provere o čemu je reč

Objavljeno:

Nedavno je TikTok korisnica Samantha Gibson u svom videu ispričala kako se šokirala kad su joj iz medicinskog laboratorija javili da je trudna, iako više od godinu dana nije imala polne odnose, preneo je The Sun.

Kad je čula tu ''srećnu vest'', pomislila je kako mora biti reč o pogrešci, da se neko zabunio, a njen je video na društvenoj mreži zbunio mnoge, pa je pregledan gotovo milion puta, sa stotinama komentara u kojima je većina tražila detalje o njenoj ''bezgrešnoj trudnoći''.

– Nalaz krvi pokazao je trudnoću, a znala sam da se nisam seksala najmanje godinu dana, možda i više – rekla je i objasnila da je krv odlučila izvaditi jer je tih dana imala česte vrtoglavice i probadajuće bolove u stomaku, tako jake da se ne bi mogla ni pomeritii...

– Otišla sam svom lekaru koji mi je savetovao da izvadim krv, a kad su me nazvali iz laboratorija, rekli su mi da su mi hormoni trudnoće jako visoki... – kaže Samantha.

Budući da ih je, kaže, uveravala kako sigurno nije trudna, a oni nju da sigurno jest, predložili su joj da još jednom izvadi krv, da provere o čemu je reč .

– Opet sam izvadila krv i čekala rezultate, no nikad mi se nito nije javio – rekla je, sada potpuno sigurna da nije trudna jer je od tada već prošlo nekoliko meseci. Pretpostavlja, kaže, da su u laboratoriju pomešali nalaze, a ona mora opet lekaru na daljnja testiranja jer i dalje ima jake bolove u stomaku.

– Mislim da bih taj trenutak imala srčani da mi tako tvrde da sam trudna... – napisala je jedna pratiteljka, a Samantha joj je odgovorila kako je njoj bilo još gore jer joj je baka – koja je vrlo religiozna – stalno ponavljala kako je blagoslovljena... – Ne mogu ni opisati kako sam bila zbunjena – dodala je.

(Espreso/ Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.