MOJ DEČKO ĆE DOBITI TROJKU ZA BOŽIĆ, O TOME DUGO MAŠTA: Našla savršenu kandidatkinju, a kakva je tek ONA BOMBA FOTO
Bonnie Locket, Foto: Printscreen/TikTok

najavila

MOJ DEČKO ĆE DOBITI TROJKU ZA BOŽIĆ, O TOME DUGO MAŠTA: Našla savršenu kandidatkinju, a kakva je tek ONA BOMBA FOTO

Ménage à trois ću orga u hotelu s pet zvezdica. Bit će to prava poslastica... Verujem u monogamiju i nikad ne bih prevarila Brada. Na ovo gledam kao na nešto zabavno

Objavljeno:

Bit će to seks s još jednom ženom, otkrila je Bonnie Locket (33), model iz Velike Britanije. Odlučila je, kaže, dečku za Božić pokloniti nešto što će pamtiti čitavog života, jer 'nema ideju što pokloniti nekome ko ima sve'.

- Ménage à trois s drugom ženom je njegova velika fantazija. Puno smo pričali o tome, ali mislim da ne veruje kako sam ja spremna to napraviti. U vezi smo deset godina - rekla je.

Već je našla ženu koja će im praviti društvo

- Bila sam jedne večeri vani s prijateljima i upoznala devojku za koju mislim da će biti apsolutno savršena za to. Pijane smo razgovarale o tome i razmenile brojeve, no pričale smo kasnije o tome i trezne. Ne živi predaleko pa smo dogovorile da dođe dan pre Božića - ispričala je.

Ipak, iako bi to trebala biti samo zabava, Bonnie ima u planu odrediti neka pravila kako bi bila sigurna da neće biti neugodnih iznenađenja.

- Nisam ljubomorna i deljenje je zabavno, ali napravićemo to samo jednom. Oživećemo svoju fantaziju i to je to - dodala je.

Ménage à trois će organizovati u hotelu s pet zvezdica

- Bit će to prava poslastica i neće ostaviti nikakve podsetnike u našem domu. Vrlo sam otvorena, ali želim da to bude nešto posebno i da nema veze s našim životom kod kuće. Možemo se na kraju obući, otići u bar na piće i svako svojim putem. To je ipak fantazija - ispričala je.

Kaže da veruje u monogamiju i nikad ne bi prevarila Brada, a na ovo gleda kao na nešto zabavno.

@bonnielocketxo

Tap + and double tap if you like the ending ? IG @bonnielocket_ #tiktokdancer #dance #chinup #twixtmas

♬ Wet the Bed by Chris Brown - emily <3

Bonnie je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Na Instagramu ima gotovo milion pratioca (@bonnielocketxox) i oko dva miliona obožavaoca na TikToku (@bonnielocketxo), prenosi The Sun.

(Espreso/ The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.