ZBOG ČEGA TREBATE ZAPAMTITI 23. SEPTEMBAR? Sve znakove očekuje PREOKRET na 1 planu, PRIPREMITE SE
Ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

ZBOG ČEGA TREBATE ZAPAMTITI 23. SEPTEMBAR? Sve znakove očekuje PREOKRET na 1 planu, PRIPREMITE SE

Mnogi znaci zodijaka se pitaju da li će njihova ljubav opstati jer su im na leđima veliki izazovi

Objavljeno:

Venera na 22 stepenu Vage, u egzaktnoj inkonjukciji sa retrogradnim Neptunom, u znaku Riba, a u povoljnom aspektu sa retrogradnim Jupiterom u Vodoliji i nepovoljnom aspektu sa retrogradnim Plutonom u Jarcu.

Mnogi znaci zodijaka se pitaju da li će njihova ljubav opstati jer su im na leđima veliki izazovi. Zbog Jupitera u Vodoliji nadaju se boljim i iskrenijim budućim emocijama dok ih Saturn ograničava i daje lekcije, Pluton seče u korenu ono što nije njihova sudbinska priča.

Zato se mnogi opraštaju od partnera od koga nikako ne mogu da se oproste. Vezali su se lancima koji pucaju.

Drugi završavaju veze, a ni sami ne znaju zašto je došlo do toga kada su sve uradili da traje. Jedino što nisu videli da je sve bilo gotovo i pre nego je počelo. Upravo zbog položaja Venere, na određenim stepenima Vage i Škorpije, i aspektima koje gradi, imamo veoma izazovan period u ljubavnim odnosima do 24 septembra. Zato nikako ne brinite, imaćete toliko stvari na kojima treba da radite zajedno sa partnerom i mislićete da nema kraja popravljanju odnosa.

Venera će tada završiti svoje tranzitno kretanje u delu zodijaka Spaljenog ili Izidinog puta od 15 stepena Vage do 15 stepena Škorpije. Zato je šetnja planete ljubavi po stepenima ovog dela zodijaka veoma izazovna za snagu volje, osećanja, ograničenja, prekide, ali i obnavljanje ljubavne veze. Iako je kod mnogih izražena veoma jaka ljubavna priča u ovom periodu, ona je svakako začinjena dramom, ljubomorom, velikom seksualnom privlačnošću i nesebičnim pljuskom prepreka i ograničenja.

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.