RADI U DOBANOVCIMA, RAZMIŠLJAM DA GA OSTAVIM! Priča ove devojke izazvala HAOS, komentari muškaraca su baš SUROVI
Ilustracija, Foto: profimedia

šta biste vi?

RADI U DOBANOVCIMA, RAZMIŠLJAM DA GA OSTAVIM! Priča ove devojke izazvala HAOS, komentari muškaraca su baš SUROVI

Bilo je i onih koji su se složili sa njom

Objavljeno:

Jedna anonimna žena pokrenula je 2019.godine lavinu komentara zbog svog stava o važnosti finansijskog statusa partnera. Neki ljudi su se složili sa njenim stanovištem, neki su je oštro osudili, ali njena priča, sigurno, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

– Razmišljam da ostavim dečka jer radi 3 godine za 50.000 dinara, svaki dan u nedelji, u Dobanovcima – bez namere da bilo šta poboljša. Nema auto, živi sa svojima, a ima 33 godine i najveći uspeh mu je da ode u Crnu Goru. Sa druge strane, ja lepo zarađujem (1000 evra) i težim ka većoj plati, želim da putujem, da kupujem stvari, izlazim na večeru u skuplje restorane, a njemu je sve to bacanje para – napisala je ona.

Iako je briga ove devojke razumljiva, zanimljivo je da se većina komentatora i to muškog pola nije složila sa njom.

– Ostavi ga i biće spasen. U pravu je za trošenje para.

– Mislim ja da ti ne zaslužuješ takvog dečka. Ti hoćeš, ti radiš, ti ovo, ti ono. Umesto da pričaš s njim i rešiš problem, ti ovde pišeš. Bolje da raskineš sad nego da mu kasnije upropastiš život.

Bilo je i onih koji su se složili sa njom.

– To što ona hoće u životu, uopšte nije za osudu. Ona nikoga ne ugrožava, sama je zaradila i hoće kvalitetan život. A njemu ako je uspeh da popije kafu u Budvi, otkači ga. A bilo je i onih pripadnika muškog pola koji su podelili svoje iskustvo.

– Morao sam ponovo da pročitam, prvo sam osudio, ali posle sam te bolje razumeo. I ja sam u situaciji da devojka zarađuje bolje od mene. Nemam problem s tim. Podelili smo troškove, uglavnom je ne sputavam da jurca gde hoće, ali ni njoj ne dozvoljavam da uradi meni isto. Živimo zajedno, ja pokrivam kiriju, ona klopu i ostalo. Ima mogućnost tj. talenant da pored stalnog posla, gde zarađuje manje od mene, može da radi taj dodatni koji joj donosi duplo više novca od stalnog posla.

– Mene je riba šutnula posle 3 godine veze jer sam, eto, u životu konobar i “nemam nameru to da promenim”. Zarađujem mesečno 60 do 80.000 dinara, vodio sam je svake godine na more, a ona nikada nije radila jer ima tatu koji joj gurne mesečno 500 evra u džep. Ali, eto ona u meni nije videla ambiciju, jednostavno čist bezobrazluk. A sve sam podelio sa njom, život sam joj te 3 godine davao na srebrnom poslužavniku. – zaključio je još jedan komentator.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.