NEĆETE VEROVATI ŠTA POZE ZA SPAVANJE OTKRIVAJU O VAŠOJ VEZI: Ovo sigurno niste znali!
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

NEĆETE VEROVATI ŠTA POZE ZA SPAVANJE OTKRIVAJU O VAŠOJ VEZI: Ovo sigurno niste znali!

Bilo bi najbolje kada biste se mazili s partnerom pre spavanja tako da se gledate licem u lice i grlite se, a onda kada dođe vreme za spavanje možete se razdvojiti kako biste lakše i prijatnije spavali

Objavljeno: 13:44h

Prema studiji provedenoj za Međunarodni festival nauke u Edinburghu, naši omiljeni položaji za spavanje i maženje, te udaljenost od partnera, pružaju uvid u naš odnos.

Pogledajte što ovih pet položaja za maženje i spavanje govori o vašoj vezi:

1. Spavanje na suprotnim krajevima kreveta

Vi ste u jednom uglu, a on u drugom. Čini vam se kao da to nije neka velika stvar, ali to je pogrešno. Ta fizička udaljenost mogla bi značiti da osećate emocionalnu udaljenost od partnera.

Ovaj položaj za spavanje uobičajen je kad se posvađate s partnerom i zaspite ljuti te želite biti što dalje od njega. Dakle, ako ovako spavate redovno, možda ćete uskoro prekinuti.

2. Spavate dok su vam zadnjice pribijene jedna uz drugu

Prema studiji, takvo spavanje znači da ste vi i vaš partner slobodni. Iako ste oboje nezavisni, verujete jedno drugome tako da se spojite uviek kada treba.

To bi takođe moglo značiti da ste seksualno povezani. Čak i dok spavate, predani ste svom partneru.

3. Imate ulogu 'velike kašike'

Ako ste navikli spavati grleći svog partnera koji vam se nalazi u naručju, to znači da ste možda pomalo previše zaštitnički nastrojeni. U ekstremnim slučajevima, 'velike kašike' mogu biti posesivne i super ljubomorne. Čvrsto se držite za partnera kako ne bi pobegao usred noći!

Većina žena voli preuzeti ulogu 'male kašike'. To znači da vaš partner uživa u intimnosti s vama. U ovom položaju vrlo često može doći i do seksa, posebno ujutro.

5. Mazite se licem u lice

Ovaj položaj je super neugodan. Tvoja ruka je ispod njegove ruke. Leđa su vam iskrivljena. Njegova noga je na vrhu vaše noge. Do jutra bi vas moglo sve boleti. Ipak, spavanje licem u lice, zagrljeni, ukazuje na to da imate vrlo romantičnu vezu punu ljubavi.

Bilo bi najbolje da noć započnete na ovaj način. Kad dođe vreme za spavanje, spavajte onako kako je vama najudobnije. Maženje će vam učvrstiti vezu, a razdvajanje kad dođe vreme za spavanje održavaće vas mladim, piše Your Tango.

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.