VODIM LJUBAV SA MUŽEM SAMO 4 PUTA GODIŠNJE: Pre toga obavezno mora da uradi OVO
Odnos, Foto: Profimedia

neverovatno

VODIM LJUBAV SA MUŽEM SAMO 4 PUTA GODIŠNJE: Pre toga obavezno mora da uradi OVO

“Glavobolja je česta nus-pojava za ovu vrstu leka, tako da, ako ćete ga koristiti, obavezno se hidrirajte i pojedite nešto sat vremena pre nego uzmete lek”, odgovorila je Deidre

Objavljeno:

“Mrzim što svaki put, da bih postigao erekciju, moram da uzimam Vijagru. Upropasti svu spontanost u seksu”, napisao je jedan muškarac.

A da bi dobio savet od psihoterapeutkinje Deidre Sanders, poslao joj je pismo.

I, naravno, opisao situaciju u kojoj se nalazi.

“U braku sam 25 godina i seks je za mene uvek bio problem. Imamo ga, otprilike, četiri puta godišnje, uglavnom jer je to sada veliki napor”, kaže muškarac.

“Moj lekar me je kompletno pregledao i insistira na tome da je fizički sa mnom sve u redu. Nekoliko puta sam koristio prepisanu Vijagru, ali kad god je koristim, dobijem glavobolju. Volim svoju suprugu, razgovarali smo o tome i ne pritiska me. Ljubimo se i mazimo svakoga dana, ali bih želeo da češće imamo seks. Oboje imamo 48 godina”, zaključio je ovaj Britanac.

Glavobolja je česta nus-pojava za ovu vrstu leka, tako da, ako ćete ga koristiti, obavezno se hidrirajte i pojedite nešto sat vremena pre nego uzmete lek”, odgovorila je Deidre.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.