DNEVNI HOROSKOP: Vaga pogrešno tumači SIGNALE, pred Škorpijom su IZAZOVI, a Vodolija upada u FINANSIJSKU krizu
Foto: Profimedia

ASTRO

DNEVNI HOROSKOP: Vaga pogrešno tumači SIGNALE, pred Škorpijom su IZAZOVI, a Vodolija upada u FINANSIJSKU krizu

Pogledajte šta vas očekuje danas, i pripremite se za sve što dolazi

Objavljeno:

OVAN

Ako ste planirali kraće poslovno putovanje danas ćete ga odložiti, ali ne zbog sebe, već će biti nepredviđenih okolnosti. Izvesna su dopisivanja i dosta komunikacije na ljubavnom i emotivnom planu. Ipak, nećete propustiti ni susrete. Zdravlje dobro.

BIK

Danas nećete imati rezultate kojima ste se nadali, pa je izvesno da ćete biti malo razočarani. Ipak, ne previše, jer ćete dobrim razgovorom popraviti neke poslovne nesporazume. Kod vas u partnerskim odnosima ide na bolje. Odlično se osećate.

BLIZANCI

Neke poslovne posledice nećete osetiti na finasijskom planu, ali na ličnom hoćete. Željni ste pravih izazova. Na polju ljubavi iskoristite dan za međusobnu razmenu mišljenja, jer će vam to pomoći da podignete emotivni status na viši nivo. Zdravlje solidno.

RAK

Želite nešto da menjate, a plašite se da iskočite iz svakodnevne rutine. Ipak, kreativni rad neće ugroziti vaše tradicionalne standarde. Na polju emocija imate pravo da verbalizujete svoja osećanja. Pričajte o tome sa partnerom. Stabilno zdravlje.

LAV

Vaš ključ na poslovnom nebu nije isključivanje jednog principa zarad drugog, već kombinovanje. Napravite treći princip. Vi ste danas prosto neodoljivi i vaš šarm privlači suprotan pol kao magnet. Ipak, stojite na stabilnim nogama. Nemate tegobe.

DEVICA

Ovo je dan iznenađenja, pa ćete sami sebe iznenaditi novim idejama i planom kako da ih sprovedete. Bitno je da ne budete konzervativni. Uživajte danas u prijatnom društvu i razmeni osećanja i ljubavi. Nemate promene na polju zdravlja.

VAGA

Ako danas ne možete da priuštite provod ili zabavu kakvu želite, maštajte o vremenu kada ćete to moći. Finasije će se poboljšati. U posebnom ste stanju kada i najmanji signal tumačite kao ljubav. Spustite se na zemlju i ljubav dolazi kada se najmanje nadate. Zdravlje solidno.

ŠKORPIJA

Konkurencija je jaka, a ni vi niste za bacanje. Zato ne očajavajte, nego upotrebite svoje poslovne veštine. Posle dugo vremena osećate da se budite i radujete se zbog toga. Ipak, sve će danas ostati na vašoj sreći. Odlično se osećate.

STRELAC

Trenutno niste u stanju da planirate, pa ste nerasploženi. Međutim, kriza motivacije vas brzo napušta i već popodne krećete u akciju. Na polju ljubavi očekujte filmsku priču, ili bajku, a dovoljno je da budete u realnom vremenu i među ljudima. Zdravlje dobro.

JARAC

Obuzeti ste planovima koje menjate iz sata u sat. Možda je pravo vreme da ne naprežete mozak i odmorite bar na kratko. Uljuljkali ste se u vezu koja već dugo traje, tako da ništa ne biste menjali. Jedino da odete zajedno u prirodu. Zdravi ste i vitalni.

VODOLIJA

Manja finasijska kriza neće pomutiti vaše planove o budućnosti. Zato imajte u vidu da sve brzo prolazi, a vi budite dostojanstveni. Polje ljubavi nije ugroženo, ali nije ni sjajno. Zato malo manje uključite ego u raspravu sa partnerom. Odlično zdravlje

RIBE

Da biste dobro odgovorili na veći obim posla potrebno je da se udružite. Tako ćete lakše i brže završiti radne obaveze. Drama i neverica vam neće pomoći u poboljšanju partnerskih odonosa. Budite mudri i strpljivi. Nemate veće tegobe.

(Espreso, Objektiv)

(Espreso,


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.