AKO VAŠ PARNER ZAHTEVA OVO, NE ZASLUŽUJE VAS: Četiri stvari koje ne treba da radite zbog partnera!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZAHTEVI PARTNERA

AKO VAŠ PARNER ZAHTEVA OVO, NE ZASLUŽUJE VAS: Četiri stvari koje ne treba da radite zbog partnera!

Ukoliko neko očekuje da zbog njega promenite izgled, hobije, društvo, ili bilo koju stvar, to samo znači da ta osoba nije za vas

Objavljeno:

Ne postoji par koji se u potpunosti slaže oko svega. I obično postoje stvari koje bismo voleli da partner, ili partnerka promene.

Međutim, sve ima svoju granicu, pa i zahtevi partnera.

Ukoliko neko očekuje da zbog njega promenite izgled, hobije, društvo, ili bilo koju stvar, to samo znači da ta osoba nije za vas.

Ljubavna veza bi trebalo da se gradi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odeće. U ljubavi nema mesta za površnost, a osoba sa kojom ste u vezi treba da vas voli zbog onoga što vi jeste.

Evo koje stvari nikada ne treba da promenite zbog muškarca.

Dijeta

Nemojte nikad zbog muškarca da držite dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju trebalo bi da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid druženja sa prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite sa drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda sa pravom možete da ga ostavite. Ako vaš muškarac ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne morate da birate između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesovanjima u životu.

Promena stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete povremeno da ga razveselite u nekom takvom izdanju. Ipak, svoj stil takođe ne bi trebalo da promenite zbog muškarca, ali ni vi njega ne treba da terate na tako nešto.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.