GODINU DANA NIJE VODILA LJUBAV SA SUPRUGOM: Jedna poruka promenila sve!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PROBLEMI U BRAKU

GODINU DANA NIJE VODILA LJUBAV SA SUPRUGOM: Jedna poruka promenila sve!

Ona je u početku pokušavala da je ignoriše, ali je ova onda počela da joj šalje privatne poruke u kojima je pisala da odlično poznaje njenog muža

Objavljeno:

“Oduvek me je brinuo posao mog muža u Indiji, a sada jedna žena odande ima sulude tvrdnje o njemu”, započela je svoju priču jedna Britanka.

Ona je poslala pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

I odmah u startu naglasila da ona ima 36, a njen suprug 39 godina.

U braku su već deset godina i imaju dvoje dece od osam i šest godina.

“Moj suprug je prihvatio posao inženjera i dogovorili smo se da pokušamo da izdržimo godinu dana u braku na daljinu. On je tamo već tri godine. U početku je dobro funkcionisalo”, napisala je žena.

“Međutim, zbog pandemije se nismo videli skoro godinu dana. Bilo je teško, pogotovo jer sam sama podizala decu. Nedostajao im je, naravno. Dobila sam loš osećaj kada je ta žena, za koju nikada nisam čula, počela da ostavlja ironične komentare na moje Instagram postove. Bila je lepa u kasnim dvadesetim godinama i predstavljala se kao Rouz”, kaže ona.

Ona je u početku pokušavala da je ignoriše, ali je ova onda počela da joj šalje privatne poruke u kojima je pisala da odlično poznaje njenog muža.

“Tražila sam joj da to dokaže, a ona mi je brzinom munje poslala fotografiju na kojoj su njih dvoje stajali jedno pored drugog – nasmejani. Blokirala sam je, ali me je onda kontaktirala na Twitteru i pobedonosno mi napisala da je trudna sa mojim suprugom. Čak je priložila i fotografiju bebe sa skenera. Očajna sam. Nikada nisam ni pomislila da bi uradio nešto ovako deci i meni”, kaže žena.

“Ali, kako da razgovaram sa njim o ovome preko Zoom-a? Sa druge strane, ne znam kada ću ga videti i kada ćemo moći da porazgovaramo oči u oči. U haosu sam i ne mogu da razmišljam. Da li sam ja kriva što sam dozvolila da naša porodica ovako dugo bude razdvojena?”, pita se ova Britanka.

“Ova strankinja je jako uporna i bojim se da ne možete znati da li je vaš suprug bio neveran ako ne porazgovarate sa njim. Odlaganje ovog razgovora vam neće doneti ništa dobro – a i kakva je razlika da li ćete o tome razgovarati preko Zoom-a, preko telefona, ili oči u oči? Potrebna vam je istina. Izgleda da ipak ne funkcioniše sve kako treba, a ovo je situacija u kojoj oboje treba da se izjasnite oko toga šta želite za svoju porodicu u budućnosti. Ukoliko će on ponovo postati otac, imaće finansijsku odgovornost prema tom detetu”, odgovorila je Deidre.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.