HIT VIDEO! Korisnica podelila fantastičan trik za maksimalno LIMUNOVOG SOKA, odmah cediljku U RUKE!
Fenomenalna dosetka sa cediljkom, Foto: Prinstcreen/TikTok

kakav trik

HIT VIDEO! Korisnica podelila fantastičan trik za maksimalno LIMUNOVOG SOKA, odmah cediljku U RUKE!

Među zadnjim kuhinjskim pomagalima sigurno je i cedilo za limun odnosno citruseta u koju se umetne polovina limuna a zaim se naprava preklopi i stisne

Objavljeno:

Koje metode koristiš u ceđenju limuna? Među poslednjim ‘izumima’ svakako je cediljka u koju mnogi umetnu polovinu limuna, preklope uređaj a zatim stisnu kako bi sok iscurio vani. Međutim, ako želiš dobiti maksimalnu količinu soka iz limuna, možda bi najbolje da u obzir uzmeš savet jedne TikTokerke koji je postao viralan.

Bez obzira tražiš li letnje osveženje u hladnoj limunadi, želiš dobiti dragoceni sastojak za kolač ili jednostavno se opskrbiti C vitaminom, mnogi od nas posegnuće za limunovim sokom. Najzdraviji i najbolji je onaj, naravno, kojeg iscedimo iz svežeg ploda. Ali, agrumi koji dozrevaju u jesen, u trgovina su nam dostupni tokom cele godine i to ne baš po najpristupačnijim cenama.

Kako bismo dobili najviše soka od ploda mnogi su isprobali razne trikove i pokušali kupiti najbolje kuhinjsko pomagalo za ceđenje ovog agruma. Među zadnjim kuhinjskim pomagalima sigurno je i cedilo za limun odnosno citruseta u koju se umetne polovina limuna a zaim se naprava preklopi i stisne.

Međutim, prema TikTok korisnici Sarah radi se o pogrešnoj upotrebi u kojoj većina preskače važan korak. Kada se limun preže po pola svakoj od polovina potrebno je odrezati i dno, a zatim se deo može umetnuti u citrusetu i stisnuti. Da je na ovaj način Sarah iskoristila gotovo sav sok limuna vidljivo je iz njenog TikTok videa.

Hoćeš li isprobati ovu zanimljivu metodu?

(Espreso, Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.