VRELE IGRICE KOJE ĆETE ŽELETI PONAVLJATI IZNOVA U KREVETU: Zadovoljstvo je zagarantovano
Foto: Profimedia

INTIMA

VRELE IGRICE KOJE ĆETE ŽELETI PONAVLJATI IZNOVA U KREVETU: Zadovoljstvo je zagarantovano

Malo mašte čini čuda u seksualnom životu, pa ako želite više strasti iznenadite partnera pomoću s jednim ili svim predlozima koji će vam pomoći da malo začinite stvari

Objavljeno:

S vremenom seks može postati dosadan, a da biste to izbegli upotrebite maštu, poveze, ulja za masažu pa čak i igre. Nemojte zaboraviti na predigru, pa umesto da je preskočite, posvetite joj 20 minuta. Namestite štopericu na 20 minuta i samo se dodirujte, ali bez seksa. Što duže čekate, to će strast više rasti, a s vremenom ćete biti sve kreativniji u međusobnom zadovoljavanju, piše Redbook.

Povezom do neverovatnih užitaka

Ako želite malo drugačiji seks, preuzmite inicijativu. Partneru preko očiju stavite povez ili kravatu i dopustite mu da istražuje rukama. Potom ga dodirujte, lagano grickajte i ljubite. Krenite od vrata i spuštajte se naniže.

To što ne može videti, znači da ćete se trebati osloniti na druga osetila što može uzrokovati eksploziju užitka. Užitak će biti još veći ako se međusobno izmenjujete, pa jedanput neka on nosi povez, a drugi put vi.

Zarobite ga

Monotoniju među plahtama možete razbiti i vezanjem. Iskoristite povez ili kravatu i partnera vežite za krevet. Na taj ćete način vi preuzeti kontrolu nad seksom, a partner će vam se u potpunosti prepustiti. To je ujedno i znak da vam veruje, što znači da će vas takvo iskustvo zbližiti na veći nivo.

Naročito ako koristite ulja ili losion za telo. Isprobajte golu masažu, tako da na krevet ili pod stavite peškir ili dekicu i počnete jedno drugo masirati. To će zasigurno rasplamsati strasti, a užitak će biti još veći jer ste u potpunosti opušteni, a sva su vam osetila pojačana.

Ako koristite ulja ili losion na bazi eukaliptusa ili mente nemojte ih nanositi na intimna područja jer bi mogli nadražiti kožu ili izazvati peckanje. Osim toga ulja na bazi lubrikanta kao što su ulja za masažu mogu uništiti lateks, pa se ne preporučuje ako tokom seksa koristite kondom ili dijafragmu.

Iznenadite ga intimnom frizurom

Ako želite iznenaditi partnera, uredite svoje intimno područje drugačije nego inače. Velik broj žena tvrdi da je užitak veći ako nemate dlaka, pa možete isprobati tzv. brazilsku depilaciju.

Oni odvažniji mogu isprobati malo drugačiji pristup, pa umesto da sami napravite intimnu frizuru, dopustite partneru da je uredi. Neobična predigra mogla bi uneti novu dozu uzbuđenja u vašu vezu, a ujedno je i znak koliko zapravo verujete svom partneru.

Dajte partneru instrukcije iz seksa

Vratite se u prošlost i isprobajte seks u autu. Pretvarajte se da je jedno od vas u potpunosti neiskusno u seksu, a drugi neka mu daje lekcije. Budite jako precizni što treba raditi s rukama, a što s usnama. Tako možete naučite što uzbuđuje vašeg partnera, a što dosad niste znali. S vremenom ćete u tome biti sve bolji, a partner sve zadovoljniji.

Igre su uzbudljivije ako se igraju gole

Čak i igranje "Čoveče ne ljuti se" može biti uzbudljivo ako ga igrate goli. S pokerom na skidanje ne možete pogrešiti, zato što je nepredvidljiv i ne znate koliko vas uzbuđenja zapravo očekuje. Na početku odredite pravila, tako na primer onaj ko gubi mora skinuti određeni komad odeće, izvesti striptiz ili pružiti oralni seks, a pobednik na kraju dobiva sve što poželi.

(Espreso, 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.