RAZMAŽENA BOGATAŠICA: Cardy B obradovala kćerku bogovskom DIJAMANTNOM ogrlicom, pa se SRAMNO obratila kritičarima
Foto: prinstcreen/instagram

suludo ili ne

RAZMAŽENA BOGATAŠICA: Cardy B obradovala kćerku bogovskom DIJAMANTNOM ogrlicom, pa se SRAMNO obratila kritičarima

Da li je u pravu?

Objavljeno: 14:39h

Cardi B voli razmaziti kćerku. Tokom vikenda, 28-godišnja reperka i njen suprug, kolega reper Offset, proslavili su kćerkin 3. rođendan. Ponosni roditelji podelili su na društvenim mrežama slike s malene raskošne rođendanske proslave, uključujući one sa luksuznim poklonima, ​​konjskim zapregama, zabavljačem koji je obučen kao princeza Tiana od Disneyjeve princeze i žabe, tortom na bajkovitu temu i druge.

U noći velikog događaja, Offset je poklonio naslednici sat od 250.000 dolara luksuzne marke Richard Millie, a u nedelju je Cardi podelila video reakciju kćerkice na dijamantnu ogrlicu od 150.000 dolara Elliota Elianttea.

Pored pohvalnih komentara poput "Nema boljeg osećaja nego videti nasmejano dete", bilo je i onih sa pitanjima zašto bi reper kupio nešto tako ekstravagantno za tako malo dete: "To je slatko, ali decu nije briga za takve stvari", primetio je neko.

Negativni komentari bili su toliko brojni na nekim platformama da je Cardi, koja je prošlog meseca otkrila da očekuje svoje drugo dete, osetila potrebu da im se obrati na Tviteru. Odgovarajući na sada izbrisani tvit koji je kritikuje jer je svojoj kćerki kupila skupocenu ogrlicu, rekla je:

- Kad vaše dete želi sladoled za večeru, dajete li mu sladoled za večeru? Moja je beba preterano razmažena pametnim igračkama i super je obrazovana. Ako je mama i tata lete onda i moja deca. F ** k Izgledam kao da letim ** ** **, a moje dete ne. "

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.