ČOVEK NAZVAN "LJUDSKIM SOTONOM" NASTAVLJA SA EKSTREMIMA: Pomerite DECU jer ovo teško da ćete ZABORAVITI!
Nastavlja da "divlja" s atransformacijama, Foto: Profimedia

NIJE ZA SVAKOGA

ČOVEK NAZVAN "LJUDSKIM SOTONOM" NASTAVLJA SA EKSTREMIMA: Pomerite DECU jer ovo teško da ćete ZABORAVITI!

Umetnik tetovaža ne namerava da stane

Objavljeno:

Ljubitelj transformacija tela podelio je najnoviji dodatak svom neobičnom izgledu - srebrne kljove - a uklonio je i jedan od srednjih prstiju. Majkl Faro do Prado, 44, s obale Praia Grande, malog obalnog gradića u Sao Paulu u Brazilu, na društvenim mrežama poznat je kao Diabao Praddo. Nazvan "ljudskim sotonom" u prošlosti se umetnik tetovaža bavio svojim zanatom već 25 godina, a za to vreme transformisao se i sam.

Zakrivljene kljove vire mu s obe strane usne šupljine, što će nesumnjivo ishranu učiniti malo nezgodnom. U ekstremnijem potezu uklonjen je i prstenjak s jedne ruke. Fotografija otkriva kako tata u ruci drži svoj krvavi odsečeni prst. Ali ovo nije prvi put da se Majkl potrudio promeniti svoj izgled - ili je odsekao ud. Prošle je godine tvrdio da je bio treća osoba na svetu kojoj je uklonjen kraj nosa. Tačan postupak uklanjanja vrha nosa nije jasan, a rizici ili zdravstvene komplikacije takve operacije nepoznati su i ne bi ih se trebalo poduzimati bez razgovora s medicinskim stručnjakom. Takođe ima četiri roga s obe strane glave i nekoliko implantata ispod kože čela. Većina njegova tela takođe je prekrivena tetovažama, uključujući očne jabučice.

Njegova supruga specijalizovala se za transformaciju tela, a pomogla mu je i da postigne svoj jedinstveni izgled.

- Ja sam umetnik tetovaža već 25 godina, većinu tetovaža dobivam od tattoo umetnika i profesionalaca koje sam platio. Usredsređujem se na crne radove i brutalne tetovaže, koje su vrste tetovaža koje nanesete na veliki deo tela. Ali moja se supruga specijalizovala za područje transformacija i ideja je da ja postanem njeno remek-delo kada je u pitanju tetoviranje!- istakao je.

Majkl tvrdi da ima visoku tolerantnost na bol i ne smeta mu podneti više boli da bi postigao efekat koji želi.

- Zapravo imam dobar otpor na bol, mislim da ništa nije toliko bolno, patim puno više u post-procedurama nego za to vreme. I istina je da postoje promene koje bi bez anestezije bilo gotovo nemoguće učiniti, voleo bih da ne osećam bol. Ali ako moram osetiti bol, postići ono što želim, sigurno ću se suočiti s tim- završio je.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso, Itemfix)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.