STIGAO JE PERIOD KADA JUPITER PRELAZI U ZNAK RIBA: Otkrijte ŠTA treba da uradite kako bi vam sve IŠLO PO PLANU
Horoskopski znaci, Foto: Profimedia

astrologija

STIGAO JE PERIOD KADA JUPITER PRELAZI U ZNAK RIBA: Otkrijte ŠTA treba da uradite kako bi vam sve IŠLO PO PLANU

Astrolozi su sigurni da od toga kako ćete provesti period od 14. do 16. maja (tih dana je uticaj Jupitera posebno jak) zavisi kakva će vam biti 2022. godina

Objavljeno:

Danas, 14. maja događa se važan astrološki aspekat. Naime, Jupiter danas prelazi u znak Riba, gde će se zadržati do sredine jula. Ovo se smatra najpogodnijim periodom za planiranje budućnosti, kao i za ispravljanje grešaka iz prošlosti.

Astrolozi su sigurni da od toga kako ćete provesti period od 14. do 16. maja (tih dana je uticaj Jupitera posebno jak) zavisi kakva će vam biti 2022. godina.

Evo na šta svaki horoskopski znak treba da obrati pažnju...

OVAN

Ovan treba da se bavi ličnim obrazovanjem i duhovnošću. Jupiter im daje priliku da istraže sebe i otkriju nove aspekte svoje ličnosti, kako bi shvatili koja je njihova istinska sudbina. Možda im se otkrije neka tajna koja će im potpuno promeniti život.

BIK

Za ovaj znak 14. maja započinje period velikih dostignuća, mnogi poduhvati dobiće podršku zvezda, što znači da će im uspeh biti zagarantovan. Pojaviće se i uticajni prijatelji koji će učiniti sve da Bika približe željenom cilju.

BLIZANCI

Zapamtite u čemu uživate, upravo će vam ta aktivnost doneti najveći profit 2022. godine. Sada je najbolje vreme da rizikujete, ne budite plašljivi. Prognoze su pozitivne, ostaje vam da samo napravite izbor.

RAK

Za Rakove počinje skladan i smiren period - dva i po meseca odmora. Sva poznanstva će biti korisna, zato se ne ograničavajte na samo lenčarenje, pokušajte da putujete i posećujete nova mesta.

LAV

Lavu istovremeno počinje težak i izuzetno uspešan period. Sudbina će im neprestano nuditi mogućnost izbora, a treba da nauče da kažu "ne", da se oproste od toksičnih ljudi. Iskoristite vreme tako da ne morate da žrtvujete posao ili porodicu.

DEVICA

Device u ovom periodu će zaključiti bitne "poslove" - brak, ugovor o partnerstvu, kupovinu stana... Predstavnici ovog znaka će uspeti u svemu što preduzmu, pod uslovom da budu diplomate. Za sklapanje braka je najbolji period od 14. maja do sredine jula.

VAGA

Jupiter primorava Vagu da stvari dovede u red, i kod kuće i u poslu. Ako dugo niste mogli da otkrijete uzrok svojih zdravstvenih problema, u ovom periodu će vam sve biti jasno."Srećna" planeta pomaže i da uvećate porodicu, ne mora nužno da bude beba, moguće je i ljubimac.

ŠKORPIJA

Škorpije će pronaći radost u malim stvarima, posebno će ih obradovati deca. Ne propustite da ih pohvalite. Ako je ovaj period proba za 2022. godinu, onda sa sigurnošću možemo reći da će i sledeća godina biti za vas jednako uspešna.

STRELAC

Strelca takođe prati sreća. Na poslu sve ide kako treba, posvetite vreme roditeljima, tako ćete dobiti naklonost zvezda, a one će uticati da vam 2022. bude baš onakva kakva želite. Ako već dugo želite da kupite nekretninu ili renovirate stan, uradite to u periodu od 14-16. maja.

JARAC

Brojni uspesi Jarca u ovom vremenskom periodu biće povezani sa putovanjima i širenjem vidika. Kupovina im ide od ruke u ovom periodu, nema promašaja. Uskoro ćete dobiti važne vesti od rođaka ili bliskih prijatelja, a te informacije čuvajte u tajnosti, uskoro će vam biti potrebne.

VODOLIJA

Za predstavnike ovog znaka naredna dva i po meseca obeležiće period odličnih prilika za povećanje prihoda. Obavezno prihvatite ponude i razmislite o investicijama - sada vam je naklonjen sam Jupiter, rizici su minimalni.

RIBE

Jupiter je u Ribama, a ovo vreme za njih će obeležiti period nebeske sreće. Sada je glavno da razumete šta zaista želite. Napravite listu želja i počnite da ih ispunjavati već sada, dok imate podršku zvezda.

Bonus video:

24:29

CENTRALNI DNEVNIK 13.05.2021.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.