MUŠKARCI SA JEDNOM KRVNOM GRUPOM SU NAJBOLJI U KREVETU: Ne tvrdimo mi, već NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE
ilustracija, Foto: Profimedia

DAME pogledajte!

MUŠKARCI SA JEDNOM KRVNOM GRUPOM SU NAJBOLJI U KREVETU: Ne tvrdimo mi, već NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE

Njihov karakter je takav da će radije i sebi uskratiti zadovoljstvo samo kako bi u potpunosti dostigli željeni nivo u očima partnerke

Objavljeno:
  • 4

Njihov karakter je takav da će radije i sebi uskratiti zadovoljstvo samo kako bi u potpunosti dostigli željeni nivo u očima partnerke.

Novo istraživanje pokazuje kako muškarci s krvnim grupama A, B ili AB imaju do četiri puta veću verovatnoću da će patiti od impotencije ili erektilne disfunkcije od muškaraca koji imaju krvnu grupu O. Nalazi su pogotovo značajni jer se procenjuje da više od polovine svih muškaraca ima krvnu grupu A, B ili AB, a jedva 40 posto muškaraca grupu 0.

Naučnici koji su došli do navedenog otkrića kažu da tu činjenicu podržavaju i ranija istraživanja koja pokazuju kako krvna grupa takođe utiče na rizik od razvoja srčanih bolesti.

0 krvna grupa glasi za onu koja stvara najbolje ljubavnike. Njihov karakter je takav da će radije i sebi uskratiti zadovoljstvo samo kako bi u potpunosti dostigli željeni nivo u očima partnerke. Osobe s krvnog grupom 0 odlično se snalaze i u situacijama u kojima je potrebno izrazito logičko razmišljanje i zaključivanje.

Oni su optimistični, odgovorni i savesni. Međutim, i oni imaju svoje slabe točke, a to su stres i dosada. Adrenalin je ono zbog čega se osećaju živim, što su aktivniji to su pozitivniji, prenose mediji.

Da li ste znali da Japanci nerijetko primjenjuju metodu analize krvnih grupa kada biraju partnere, a pogotovo životne saputnike? Na taj način ih “provjeravaju”, želeći da vide da li veza može da ima budućnost.

Odavno je prihvaćena i teorija da na osnovu toga može da se napravi tačan psihološki profil, pa evo kako to izgleda kada se prevede na polje ljubavi.

A

Žena ove krvne grupe je naizgled hladna, a zapravo vrlo osećajna, a muškarci odani i potpuno posvećeni. Oba pola su spremna da se žrtvuju za porodicu i preuzmu odgovornost za svoje posljedice. Muškarci ove grupe se ne dopadnu ženama na prvu loptu, ali kada ih osvoje, onda partnerke uvide svu njihovu veličinu.

B

Intrigantne i interesantne osobe, naizgled suzdržane i povučene, imaju krvnu grupu B. Žene očekuju od partnera nežnost, posvećenost i odanost, ali i stalne dokaze ljubavi. Teže se odlučuju za ulazak u brak, ali nisu ništa lakši po tom pitanju ni muškarci, koji dugo testiraju partnerke. Ali, kada se zaljube i vjenčaju, spremni su sve da urade za suprugu.

AB

Žene ove krvne grupe biraju partnere avanturističkog duha. Kada osete da više ne mogu da se skrivaju, nego je vrijeme da se ogole pred drugom stranom, bježe. Muškarci su veliki šarmeri, ali oni suptilni, odmjereni.

0

Žene nulte krvne grupe imaju potrebu da se potvrde kroz brak i porodicu, a onda vladaju iz sjenke, ubirući profesionalne uspjehe preko muža. Muškarci su privrženi porodici, ali se bore protiv dnevne monotonije, priželjkujući stalnu zabavu.

Bonus video:

KAO DA SAM BIO U VOJSCI: Rasta otvoreno o danima u CZ, odlazak bio emotivan: Svi su bili srećni i tužni u isto vreme
05:13

KAO DA SAM BIO U VOJSCI: Rasta otvoreno o danima u CZ, odlazak bio emotivan: Svi su bili srećni i tužni u isto vreme

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media