4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE PLIVATI U NOVCU JER SE ZARADA LEPI ZA NJIH: 1 je Lav - proverite da li ste među NJIMA?
Lav je rođeni šef, puno zarade i znaju da ga dele. Devica ne ulazi u rizik i ceni svaki dinar, Foto: Profimedia

bogata priča

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE PLIVATI U NOVCU JER SE ZARADA LEPI ZA NJIH: 1 je Lav - proverite da li ste među NJIMA?

Voli ih novac i spremni su na rizik!

Objavljeno: 16:22h

Ovan

Vođe, predvodnici uvek na prvoj liniji fronta. Ne boje se, neustaršivi su i uvek žele više i bolje! Sposobni su da zarade pare i pare ih vole. Veliki su radnici i nije retkost da ponekad znaju da rade i po više poslova kako bi sebi obezbedili materijalnu sigurnost.

Voli ih novac i spremni su na rizik!

Ono što Ovnove definitivno razdvaja od drugih znakova je to što oni uvek spremni da rizikuju! Pravi su magovi kada je ulaganje novca u pitanju.

Lav

Kraljevi u svakom smislu te reči. Pogotovo kada je novac u pitanju. Uvek ulažu u svoje obrazovanje, uvek streme ka najvišoj poziciji u korporaciji. Lavovi su rođeni šefovi. Pare jednostavno idu ka njima. Veoma su okrutni i bez emocija kada je biznis u pitanju. Ali su ujedno i jako pravični. Navikli su da budu u čoporu gde su oni predvodnici, i nije retko da imaju privatni biznis jer ljudi vole da rade za njih. Puno zarade i znaju da kolač podele sa svojim radnicima.

Devica

Savršen i precizan mozak kada su finansije u pitanju. Nikada ne ulaze u rizične poslovne poduhvate. Novac jako vole i poštuju ga. Marljivi su i vredni. NJihov odnos prema novcu je poseban. Doslovno prema svakoj sumi novca imaju isti odnos bilo da se radi o zarađenom dinaru ili o zarađenim milionima.

Škorpija

Sklona rizičnim poslovima, jer voli novac.

Mističan i vredan znak. Za razliku od drugih znakova Škorpiji nije starno da su upusti u biznis koji i nije baš po zakonu. Ona je jednostavno takva. Kod nje vlada pravilo: "cilj opravdava sredstvo" Voli novac i sve će uraditi da ga zaradi. Uvek određenu sumu novca ostavlja za stare dane. Solo je igrač kada je biznis u pitanju, ipak ona najviše veruje sebi - svojoj intuiciji!

Jarac

Njegova surova hladnoća i neempatija su kao stvoreni za hladni svet novca tj. biznisa. Jarac je sličan Devici, precizan, studiozan ali ima jednu osobinu više a to je hladnoća i britak um kada je novac u pitanju. Nikada ne unosi emocije u posao i veoma precizno i hladno ide ka svom cilju. NJegov cilj su pare. Pre nego što se upusti u biznis napravi svoj biznis plan koji je gotovo nepogrešiv kada je sticanje novca u pitanju! Kao i Škorpije pre će biti solo igrači.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Mlečni put)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.