SUTRA JE POMRAČENJE SUNCA! Evo kako će uticati na HOROSKOPSKE ZNAKE! ŠKORPIJE NEKA SE POSEBNO SPREME
Horoskop / Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

EVO ŠTA KAŽU ZVEZDE

SUTRA JE POMRAČENJE SUNCA! Evo kako će uticati na HOROSKOPSKE ZNAKE! ŠKORPIJE NEKA SE POSEBNO SPREME

Spremite se za poplavu osećanja, zapravo cunami!

Objavljeno:

Julska emotivno nabijena pomračenja koja se dešavaju 2. i 16. donose neočekivane događaje i brze promene. Duboko udahnite jer neka od ovih iznenađenja mogu biti prijatna po vaš horoskop, prenose beogradski mediji.

OVAN

Dome, slatki dome! Okrenite se ponovo vašoj oazi mira, Ovnovi, bilo da to znači da ćete tu usmeriti vašu energiju ili da ćete se bukvalno preseliti. Grupa žena koja će vam se tek pojaviti u životu bi mogla da napravi male izmene, a to se naročito odnosi na sferu posla. Zbog toga će vašoj porodici biti potrebna vaša dodatna podrška, zato se spremite da napravite veliki skok ka svojoj kući.

BIK

Bikovi, svi dozivaju vaše ime iz okoline i trebalo bi da se odazovete. Mogli biste da naletite na letnkje društvanjce negde tu u lokalnom pabu, na nekim karaokama, ili možda vrelom festivalu. Obratite pažnju na prevoz. Vozite pažljivo, pa čak i ako testirate novi automobil mogli biste to da uradite uz pomoć nekog iskusnijeg.

BLIZANCI

Iskoristite trenutnu gužvu! Plima se okreće ka finansijama, ali bi trebalo da vratite stare dugove i da prvo postavite svoj budžet na noge, a tek onda da krenete dalje sa investiranjem. Za početak, zamrznite potrošnju, dok ne ostvarite pristojnu zaradu. Ne zaboravite da je cilj stabilnost, pa ako malo treba da pričekate i stagnirate pre uživanja, setite se da to ima smisla.

RAK

Razbijate! Ovo bi mogao da bude povoljan dan za vas i da se prepozna više različitih inicijativa koje držite kao kečeve u rukavu. Samo je važno da napravite pravi plan kojeg ćete se čvrsto držati. Ono što nikako ne bi trebalo da pokažete svojoj okolini je potencijalna nervoza koju nosite u sebi. Pustite da vas vodi vaša spontanost i daleko ćete dogurati. Slobodno kročite u neizvesnost, jer je to možda prava prilika za vas.

LAV

Bela svetlost će vas pogoditi iznenada. Sedite i dobro razmislite. Ne možete da opovrgnete istinu, ali bi ovo moglo da znači da nekome treba da kažete zbogom. Tuga tokom leta bi mogla da bude rezultat ovog procesa.

DEVICA

Pomračenje Sunca uticaće na leptiriće u stomaku koje ćete dobiti na društvenim mrežama. Formira se nova grupa ljudi, a vama se savetuje da učestvujete u dešavanjima pre nego što uvek stojite po strani.

VAGA

Nove mogućnosti u vašoj karijeri se otvaraju, bilo da je unapređenje ili potpuna promena poslovne pozicije. Jedan čovek može da bude uzrok ovakve promene i nemojte da odbijete njegovu pomoć i podršku.

ŠKORPIJA

Osigurajte sebi internet. Veza na daljinu bi mogla da vam poremeti život. Neke Škorpije će se odlučiti za putovanje ili selidbu u neki drugi grad ili državu u narednih 6 meseci.

STRELAC

Razmišljajte izvan okvira jer pomračenje aktivira zonu velikog novca. Možete zaraditi brdo para od nekog lakog posla, ali i nekretnine. Ako delite finansije, imaćete ozbiljan razgovor sa partnerom. U vama se budi letnji seksepil, a romantični život oživljava. Ako želite da sve bude u redu, moraćete da verujete i prepustite se strasti.

JARAC

Neka um i srce budu otvoreni. Možda ćete vezu videti u potpuno novom svetlu. Ako i dalje tražite savršenog partnera, sudbinski susret se može desiti u naredne dve nedelje od eklipse. U poslu će sve ići na bolje.

VODOLIJE

Sredite svoj život, Vodolije - od plakara do navika u ishrani. Pomračenje će vas navesti na rad, pa ovog meseca budite ambiciozni. Vodite računa o zdravoj rutini i balansiranoj ishrani. Redovno vežbajte jer ćete samo na taj način uspeti da budete još produktivniji.

RIBE

Novi mesec, novi vi! Pući će vas talans modne isnpiracije i impresivnih kreacija. Vi ste spremni da budete kraljica nečega, a ovo pomračenje će vam samo pročistiti put do trona. Neočekivana romansa bi mogla da vas obori s nogu, ali ne morate odmah dramiti da bi vam bilo interesantno.

BONUS VIDEO:

TRI RAKUNA SE OTIMAJU O LUBENICU! Sa takvom slašću je uzimaju u šape i grickaju, da su se na kraju popeli na sto dok nisu slistili ceo tanjir! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.