ON JE BIO LUĐI I OD KNELETA! Pirke je možda i NAJOPASNIJI momak BG podzemlja, O NJEMU NIKO NIŠTA NE ZNA! (VIDEO)
Pirke je možda i NAJOPASNIJI momak BG podzemlja, Foto: Youtube printscreen

LEGENDE DEVEDESETIH

ON JE BIO LUĐI I OD KNELETA! Pirke je možda i NAJOPASNIJI momak BG podzemlja, O NJEMU NIKO NIŠTA NE ZNA! (VIDEO)

Nije previše razmišljao pre nego što bi krenuo na protivnika, bio je jako srčan i ni od koga nije zazirao

Objavljeno:

Poznavaoci prilika iz beogradskog podzemlja devedesetih složni su u jednom: Pirke je bio jedan od najluđih!

- Bio je u ekipi sa Divcem i njih dvojica su, uz Kneleta, bili najluđi u Beogradu. Pirketa su se svi plašili jer nije zazirao ni od čega i bio je spreman na sve. Ono što se kaže, imao je m.da - kaže izvor dobro upućen u dešavanja iz najmračnijeg perioda novije srpske istorije.

- Nije previše razmišljao pre nego što bi krenuo na protivnika, bio je jako srčan i ni od koga nije zazirao. Zato su oni koji su ga ubili to uradili na tako brutalan način, nisu imali drugog izbora, plašili su ga se - dodaje izvor.

U trenutku kada je 16.08.1993. godine počelo da se puca u bašti FK “Bežanija”, Slaviša Pavić Pirke je sedeo pola metra od Dragana Nikolića Gagija, sa desne strane, dok se sa leve strane nalazila konobarica. Ona i Pirke su odmah pogođeni. Pucnjava u kojoj je ubijen Pirke, mogla je da bude jedna od najkrvavijih obračuna,u beogradskom podzemlju.

Samo pukim slučajem nije bilo više mrtvih, i ako je svako od deset ranjenih mogao da pogine. Napadači nisu otkriveni, a pucali su iz “kalašnjikova”,”škorpiona” i pištolja.

O Pirketovoj pogibiji pričao je i Kristijan Golubović, koji je konstatovao da je “Jedan Pirke morao je biti ubiven, samo ako se deset ljudi rani”, i time donekle objasnio da su napadači smišljeno napravili sačekušu u kafiću, i ranili nedužne ljude.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.