OGROMNA PROMENA ZA OVA TRI ZNAKA: Tek će im svanuti od 6. decembra!
Velike promene očekuju ova tri horoskopska znaka!, Foto: Profimedia

Velika promena

OGROMNA PROMENA ZA OVA TRI ZNAKA: Tek će im svanuti od 6. decembra!

Merkur je ponovo u retrogradnom kretanju od 16. novembra, a ako ste rođeni pod nekim od ova tri znaka – na vas će ova promena posebno uticati

Objavljeno:

Merkur je ponovo u retrogradnom kretanju od 16. novembra, a ako ste rođeni pod nekim od ova tri znaka – na vas će ova promena posebno uticati.

Ali, pre nego što još jednom prevrnete očima na još jedno previđanje loše komunikacije, trebalo bi da znate je novembarski retrogradni Merkur samo jedan faktor u vezi sa svetom, naših veza sa drugima i samim sobom. Pre svega, svi znakovi treba da ovo vreme iskoriste za razvijanje i reflektovanje svojih misli, jer se život ne završava kada počne da nam bude izazovno i teško.

U ovom periodu budite osoba koja se neće plašiti da krene na put samoisceljivanja i uživajte u stvarima koje volite, od hrane do muzike. Nosite šminku za koju vam je neko rekao da vam ne stoji, a vama se sviđa, gledajte u zvezde, uživajte u životu… Jednostavno, zabavite se!

Ovan

Sada je vreme da investirate u sebe i vašu budućnost – bilo da je to kupovina stana ili samo odlazak na jogu ili vaš omiljeni trening. Ne pokušavajte previše da objašnjavate i ubeđujete druge u to šta radite, samo pravite tihe korake i naučite kako da se poštujete.

Ovog meseca vam je išlo prilično dobro! U vašoj karijeri, ličnom životu, društvenim krugovima i romantičnim avanturama, gurali ste u svom stilu. Ovog retrogradnog Merkura se ne plašite da promovišete povode i da radite na onome o čemu brinete. Bliži ste ciljevima nego što mislite. Vaša energija je živa i brza, pa preuzmite prednost!

Blizanci

Ovo je bila burna godina za vas, ali se tome sve više približava kraj. Sada je vrijeme da napravite korekcije, komunicirate što je direktnije moguće i oprostite sebi i drugima. Da biste došli do dobrog, morate da se potrudite i siđete sa svog “prestola” koje ste sebi postavili.

Također, izbegavajte dvolične prijatelje i one koji vam ne prijaju, bivše partnere sve dok Merkur ne izađe iz ovog položaja (6. decembar). Pronađite balans da biste pronašli i sreću.

Strelac

Kanališite svoj entuzijazam u energiju koja se konstantno dopunjuje – bilo da je to kroz organizovanje prostora, preuzimanja ambicioznogprojekta ili provođenje slobodnog vremena sa dragim ljudima koji čine da se osećate dobro, piše Ženskimagazin.rs.

S obzirom da je retrogradni Merkur u kući Strelca, nije čudno što je ovaj mesec za vas bio izazovan. Problemi sa putovanjima, komunikacijom, kulturom i novim vezama se možda razviju, ali, ovo je savršeno vreme za završavanje projekata i zadataka i pravljenja planova koji mogu biti efektni kada se Merkur vrati u svoj položaj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Ženskimagazin.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.