OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJLOŠIJA ZA VOLANOM: Ako baš ne morate, ne sedajte u automobil s njima!
Lavovi su na samom vrhu ove liste, Foto: Profimedia

LUDA VOŽNJA

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJLOŠIJA ZA VOLANOM: Ako baš ne morate, ne sedajte u automobil s njima!

Nervoza, brzopletost, ali i pomalo nespretnosti

Objavljeno:

Kako biste opisali svoj stil vožnje? Da li ste agresivan vozač s nervoznom nogom na papučici gasa ili kulerski, polako klizite ulicama? Pogledajte šta horoskop kaže…

Lav

Lako vas iznervira način na koji neko vozi, obično poludite zbog toga pa urlate za volanom. Osim toga, vrlo ste tašti i ne propuštate priliku da se pogledate u retrovizoru (ovo se odnosi pre svega na žene). Zbog toga vaš pogled nije baš uvek na ulici.

Vaga

Vrlo ste neodlučni u vožnji (kao i u životu) i tri puta razmislite pre nego što odlučite da li ćete promeniti traku ili nekoga prestići. To može iznervirati druge vozače. Osim toga, vama se nikad ne žuri pa često usporavate promet.

Vodolija

Vaš cilj je da dođete od mesta A do mesta B što je moguće brže. Zbog toga su Vodolije vozači koji svako putovanje dobro unapred isplaniraju – jer im je stajanje u gužvi nepodnošljivo. Doduše, to vodi do toga da jako brzo vozite i često ignorišete ograničenje brzine.

Blizanci

Prava ste energetska bomba i teško možete ad sedite u tišini. Dakle, dugačke vožnje nisu vam baš drage. Zbog toga nakon kratkog vremena počne da vam pada koncentracija, što se primeti i u vožnji. Kako tvam ne bi bilo dosadno za volanom, rado provodite vreme telefonirajući, pijete kafu ili slušate glasno muziku. BONUS VIDEO: RUSKI SMISAO ZA HUMOR ILI KAKO PENA ZA BRIJANJE MOŽE DA VAS IZBLAMIRA! Pa vi, posle ovoga, imajte poverenja u prijatelje. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.