PROSLAVILA SE ZAHVALJUJUĆI SAVRŠENOJ ZADNJICI: Sada je otkrila pravu istinu, NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA (FOTO)
Influenserka Malin Nunjez, Foto: Printscreen/Instagram/malinbjork

PRATI JE PREKO POLA MILIONA LJUDI

PROSLAVILA SE ZAHVALJUJUĆI SAVRŠENOJ ZADNJICI: Sada je otkrila pravu istinu, NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA (FOTO)

Objavila je fotografiju i pokazala kako njena “savršena” guza zaista izgleda

Objavljeno:

Koliko ste puta naišli na fotografije vitkih žena sa savršenim grudima i zadnjicama? Mnogim pripadnicama lepšeg pola pa tako i influenserki Malin Nunjez mnogi se dive zbog savršenog tela, ali je ona odlučila da pokaže koliko u tome ima istine.

Objavila je fotografiju i pokazala kako njena “savršena” guza zaista izgleda.

“Nisam savršena. Ljudsko sam biće s celulitom, imam strije, višak kože i tako dalje, ali se to ne bojim da pokažem”, napisala je pored fotografije na kojoj ima stisnutu, opuštenu i zategnutu guzu.

Njunjez je inače majka i zaljubljenica u fitnes, ali koliko god truda ulaže, ovom objavom je jasno dala do znanja da i dalje ima nesavršenosti koje se na internetu lako mogu sakriti.

“Sedimo i osećamo se loše zbog nas samih. Upoređujemo se sa savršenim fotografijama, a istovremeno se i ta osoba koju promatramo oseća loše zbog nečega”, dodala je.

Njunjez se može pohvaliti s više od pola miliona pratilaca s kojima deli fotografije svog tela, dece, inspirativne vežbe i ideje za zdrave obroke.

BONUS VIDEO: TRAMPE, VIDI ŠTA RADIMO TVOJOJ OGRADI! Imigranti je preskaču kao od šale i opušteno poziraju na njoj! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.