MNOGE ŽENE IMAJU DLAKE NA BRADI I VRATU: Postoje 3 RAZLOGA za to, a zbog jednog morate kod LEKARA!
Mnoge žene imaju problem s dlakama na licu, Foto: Profimedia

VELIKI PROBLEM

MNOGE ŽENE IMAJU DLAKE NA BRADI I VRATU: Postoje 3 RAZLOGA za to, a zbog jednog morate kod LEKARA!

Ove dlake izluđuju žene, naročito ako moraju svakodnevno da se pobrinu za njih

Objavljeno:

Kosa je veoma važna svakoj ženi! Veoma je važno da je gusta i negovana. Međutim, nijedna žena nije oduševljena dlakama na licu.

Ove dlake izluđuju žene, naročito ako moraju svakodnevno da se pobrinu za njih. Međutim, žene se najčešće fokusiraju na estetski momenat, a zapravo je mnogo važniji medicinski aspekt rasta ovih dlaka.

foto: Profimedia

Da li su dlake na bradi normalna pojava, ili ipak nije?

Potpuno je normalno imati po neku dlaku na bradi. Međutim, ukoliko ih ima mnogo, mogu ukazivati na zdravstveni problem. Ukoliko primetite pojačanu maljavost i bilo šta što je netipično za dlake na licu, treba da se konsultujete sa lekarima.

Razlog br. 1: GENI

Malo veća dlakavost na bradi može biti posledica genetskih preduslova. Ukoliko je isti problem imala vaša majka ili baka, ne treba da brinete.

Razlog br. 2: HORMONI

Stvar je vrlo prosta. Ukoliko imate viška muških polnih hormona, očekujte pojačanu maljavost, pa čak i na bradi. Da biste rešili ovaj problem, morate se konsultovati sa lekarom i uzimati propisanu hormonsku terapiju.

Razlog br. 3: STAROST

Ukoliko se prve dlake na bradi pojave tokom menopauze, to je siguran znak da se radi o pratećim simptomima. Međutim, situacija može da se stabilizuje vremenom. Do tada, depilirajte dlake, kako biste kožu lica održavali glatkom.

BONUS VIDEO: SKINULA JE SVAKU DLAČICU UZ POMOĆ 2 SASTOJKA: Svi ih imate u kući, a ovako možete da se izdepilirate! GENIJALAN TRIK!

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.