kolači
Kremasta poslastica koja se lako sprema i još brže jede: Topi se u ustima, slatkiš koji ćete uvek rado praviti
Posni kolač koji se sprema očas posla, a ukus osaja.
Tokom posta napravite ovaj jeftin i ukusan posni kolač koji je tako nežan, da ga nikad nećete zaboraviti
Sastojci:
- 800ml vode
- 4 pudinga (2 od vanile, 2 od čokolade)
- 8 kašika šećera
- 250ml biljne pavlake (ili 250g posnog margarina)
- 100g šećera u prahu
- 350g posnog mlevenog keksa
- 2 banane ili voće po izboru
- 2 štangle od 200g posne čokolade
Priprema: Skuvajte 2 pudinga od vanile, zatim skuvajte 2 pudinga od čokolade. Oba pudinga ostavite da se prohlade. Umutite biljnu pavlaku, šećer i mleveni posni keks. Podelite smesu u dva dela, a potom u puding od vanile dodajte pola smese od mlevenog keksa, a onda isto to uradite i sa pudingom od čokolade.
U vatrostalnu činiju prvo stavite smeđi deo fila, zatim sečenu bananu, a potom svetli deo fila i preko zalijte rastopljenu čokoladu.
Bonus video:
(Espreso/Stil/prenosi:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




