Suzana Mančić pokazala kakva je domaćica: Ovo je njen recept za posne sarme, evo šta im daje poseban šmek
Suzana Mančić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

probajte

Suzana Mančić pokazala kakva je domaćica: Ovo je njen recept za posne sarme, evo šta im daje poseban šmek

Voditeljka je od majke naučila brojne recepte za tradicionalne srpske sprecijalitete

Objavljeno:

Suzana Mančić kulinarske tajne savladala je zahvaljujući majci Veri, koja je bila poreklom Mađarica, pa su njena jela uvek imala poseban ukus i aromu.

Voditeljka je od majke naučila brojne recepte za tradicionalne srpske sprecijalitete, a jedan od njih je i sarma. Posne sarme Suzane Mančić su jednako ukusne, a tajna je u dobro izbalansiranom odnosu pirinča i nadeva, kao i u veličini.

- Na luk propržen na ulju dodam pirinač da se još malo uprži, narendanu šargarepu, suvo grožđe, seckane ili mlevene orahe. Mislim da je čitava caka baš u savijanju, da sve budu jednake veličine. Ne volim velike sarme, ubijaju mi apetit, moraju da budu male i ukusne, dobro uvijene. Kad se poređaju u šerpu, dodam vodu, može da se stavi i ceo paradajz ili paprika, i stavim na laganu vatru, da pućka bar tri sata. Takođe volim da je na kraju zapečem u rerni, pokrivenu preostalim listovima kupusa. I za razliku od ljubavi koja ne može da se podgreva, sarma je sutradan još bolja.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

00:36

BILA SAM NAJPLAĆENIJA JER SAM SE STVARNO SKINULA! Suzana Mančić otkrila na šta je potrošila honorar od slikanja za Playboy

(Espreso/Gloria/Tanja Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.