slatko zadovoljstvo
Kremasta čoko moko torta sa gotovim korama pruža užitak koji retko šta može da zaseni: Puna krema, a nije skupa!
Kremasta, ukusna, lepi se za nepce!
Čoko-moko torta sa gotovim korama se jako brzo i jednostavno priprema, tako da, bilo da je spremate kako biste se zasladili samo ili povodom nekog slavlja, ova torta je idealan izbor.
Sastojci:
1 pakovanje gotovih čoko kora
450 ml čokoladnog mleka
300 g mlevene plazme
700 g kisele pavlake
200 g šećera u prahu
500 g šlag krema
550 ml kisele vode
100 g crne čokolade
Priprema:
Prvo pripremite prvi fil: šećer u prahu, plazmu i pavlaku i sve dobro promešajte.
Fil podelite na dva jednaka dela, da ima dovoljno za dve korice.
Potom napravite drugi fil: Čvrsto umutite šlag sa kiselom vodom.
Podelite ovaj fil na 3 dela, kako biste imali za dve kore i glazuru.
Na poslužavnik stavite prvu koru, izbockajte je čačkalicom i nalijte sa 150 ml čokoladnog mleka.
Nafilujte koru prvim filom, a potom i drugim, pa ponovite postupak sa drugom korom.
Na treću koru stavite šlag i dekorišite po želji.
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!









