dezert
Kaša sa bobičastim voćem je najzdravija, ali i najukusnija: U jednom sastojku je čar, idealno ako postite
Jede vams e nešto slatko, a postite?
Sastojci za posnu kašu sa bobičastim voćem:
1 šolja ovsenih pahuljica,
2 šolje vode,
prstohvat soli,
1 šolja bobičastog voća (borovnice, maline, jagode),
agava sirup ili drugi zaslađivač po želji,
sveže ili suvo voće za dekoraciju (opciono).
Posna kaša sa bobičastim voćem se priprema na sledeći način:
U šerpu stavite vodu da proključa.
Dodajte ovsene pahuljice i prstohvat soli.
Smanjite vatru na minimum i kuvajte kašu oko 5-7 minuta, dok ne postane gusta i kremasta, povremeno mešajući.
Sklonite sa vatre i ostavite da odstoji nekoliko minuta.
Servirajte kašu sa bobičastim voćem i prelijte agava sirupom.
Po želji, ukrasite svežim ili suvim voćem.
Bonus video:
(Espreso / posnojelo/ Prenela:M.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




