DETALJI O NAJNOVIJOJ DEVOJCI DUŠANA VLAHOVIĆA ĆE VAS PATOSIRATI: Ima samo 200 pratilaca a izgleda kao NAJJAČI AVION
Vanja Bogdanović, Foto: VANJABOGDANOVIC / INSTAGRAM

PAŽNJA

DETALJI O NAJNOVIJOJ DEVOJCI DUŠANA VLAHOVIĆA ĆE VAS PATOSIRATI: Ima samo 200 pratilaca a izgleda kao NAJJAČI AVION

Za novogodišnju noć Dušan je podelio fotografiju sa svojom bivšom, a sada po svemu sudeći i trenutnom devojkom Vanjom Bogdanović

Objavljeno: 10:38h

Vanja Bogdanović u centru pažnje se našla zbog veze sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem, a javnost je malo upoznata sa tim ko je Vanja Bogdanović.

Dušan Vlahović važi za jednog od naših boljih fudbalera koji ne prestaje da niže svoje fudbalske uspehe u italijanskom klubu “Juventus“. Kada je on u pitanju vezivali su razne devojke za njega, veze sa nekima od njih je demantovao, a za neke je pak samo ćutao.

Ono što je javnost oduvek znala jeste da je on pre početka svoje velike fudbalske karijere bio u vezi sa Vanjom Bogdanović, a nakon toga njegov izbor su bile uglavnom devojke poznate javnosti.

1 / 3 Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/VLAHOVICDUSAN / INSTAGRAM

Dušan nije krio da letnje dane voli da provodi na egzotičnim destinacijama poput Ibice gde je često viđan u društvu atraktivnih manekenki i Instagram modela sa kojima su ga spajali.

Međutim za doček 2024. godine došlo je do promene u Vlahovićevom ljubavnom životu, pa je njegovim pratiocima bilo jasno da on uživa u ljubavi kada su videli fotografiju sa njegovom novom-starom devojkom.

Za novogodišnju noć Dušan je podelio fotografiju sa svojom bivšom, a sada po svemu sudeći i trenutnom devojkom Vanjom Bogdanović.

Vanja se trudi da svoj život sačuva od očiju javnosti, pa je tako i Instagram profil zaključan i ima nešto više od 200 pratilaca, a na internetu nema puno informacija o njoj.

Na društvenoj mreži Tiktok se može naći dosta njenih snimaka, pa se može zaključiti da se Vanja bavi i modelingom, a da li joj je to primaran posao ili to radi u slobodno vreme ne možemo sa sigurnošću da potvrdimo.

Ono što se može primetiti po komentarima jeste da su svi oduševljeni Vanjinim izgledom, te da nije ni čudo što je Vlahović odlučio da upravo ona bude njegova izabranica.

Malo posle proslave novogodišnje noći usledio je i Dušanov 24. rođendan, a mnogobrojni prijatelji uputili su mu čestitke, među kojima se našla i ona koju mu je uputila njegova devojka Vanja.

Dušan vlahović
foto: prinstcreen/instagram/vlahovicdusan

Ona je na svom Instagram storiju objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj su prisni, pa se po tome još jednom moglo zaključiti da je ovaj par zvanično ponovo u vezi.

Ono što javnost zna jeste da su oni bili dugogodišnji prijatelji, a da se iz toga izrodila ljubav, međutim, kako neki kažu zbog njihovih godina i interesovanja veza nije opstala, ali par godina kasnije ovaj par se opet spojio i sada uživaju u ljubavi.

Internetom je kružila njihova prva zajednička fotografija koja se našla na društvenim mrežama, ali fanovi našeg popularnog fudbalera očekuju da će ih par u narednom periodu obradovati novim zajedničkim fotografijama.

00:32

DEVOJKA POMEŠALA ALENA ISLAMOVIĆA SA LUKASOM, A NJEGOVA REAKCIJA JE HIT! Otkrio koja je pesma Bijelog Dugmeta danas NAJTRAŽENIJA!

(Espreso /Idjnova/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.