DUŠAN VLAHOVIĆ DEVOJKU ČASTIO NOĆENJEM OD 10.000 €: Njen rođendan proveli u LUKSUZU sa pogledom od milion dolara
Vanja Bogdanović, Foto: VANJABOGDANOVIC / INSTAGRAM

skupo

DUŠAN VLAHOVIĆ DEVOJKU ČASTIO NOĆENJEM OD 10.000 €: Njen rođendan proveli u LUKSUZU sa pogledom od milion dolara

Dušan je sad odlučio da Vanju iznenadi rođendanskim putovanjem u najromantičniji grad na svetu, Pariz.

Objavljeno:

Dušan Vlahović uživa u ljubavi s Vanjom Bogdanović, s kojom je obnovio ljubav prošlog leta. Njih dvoje su se slučajno sreli na letovanju na Ibici i nastavili tamo gde su stali pre pet godina, a od tada svaki slobodan trenutak koriste kako bi bili zajedno.

Dušan vlahović
foto: prinstcreen/instagram/vlahovicdusan

Kako saznajemo od našeg dobro obaveštenog izvora, naš proslavljeni fudbaler i zvezda Juventusa sve je pripremio u strogoj tajnosti, te Vanja nije znala apsolutno ništa o ovom rođendanskom iznenađenju, koje ju je oduševilo.

Golupčići su boravak u Parizu iskoristili i da uživaju u šetnji i šopingu, a na dan Vanjinog rođendana otišli su i na romantičnu večeru u poznati francuski restoran u koji redovno odlaze i Rijana, Bijonse, Leonardo Dikaprio, Bekamovi, Kardašijanovi i mnoge druge poznate ličnosti.

Fudbaler je i na svom Instagramu podelio nekoliko fotografija iz francuske prestonice, pa je tako sa svojom izabranicom pozirao na terasi, s koje se pruža neverovatan pogled na Ajfelov toranj, ali i u opuštenom izdanju kod muzeja Luvr, koji je nezaobilazna turistička atrakcija.

I Dušan i Vanja su poznati po istančanom modnom ukusu, pa su tako modni znalci primetili i pohvalili fudbalerov izbor nakita - dve narukvice brenda "van klif & arpels" od 10.000 evra, kao i Vanjinu "šanel" tašnicu od 8.000 evra.

Podsetimo, nakon što je sa svojom izabranicom proslavio doček nove 2024. godine, a zatim i njegov rođendan, njih dvoje su nedavno proslavili i fudbalerov rođendan, a nakon toga su se pojavili na košarkaškoj utakmici između Partizana i Olimpije u Milanu, gde se Dušan upoznao i s proslavljenim modnim dizajnerom Đorđom Armanijem.

BONUS VIDEO:

00:41

Drama u Humskoj: Fudbaler Brage pao na zemlju, lekari odmah utčali na teren

(Espreso / Kurir Aleksandar Panić / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.