pažnja
NAJJAČA PRIPREMA DOMINIKANSKOG SLATKOG PASULJA ZALUDEO SVE: Ovako ga samo MASTERŠEFOVI rade, ješćete ga na REPEAT
. Sve dobro sjedinite. Po želji pospite šećerom u prahu
Ako ste veliki ljubitelj pasulja, njegova slatka verija će vas oboriti s nogu.
Toliko je dobar da ćete ga spremati na repeat.
Zove se dominikanski slatki pasulj.
Evo kako se sprema:
300 g pasulja tetovca
100 g mlevenih oraha
200 g šećera u prahu
100 g posnog mlevenog keksa
1 kašičica ruma
cimet-šećer
karamel-vanila začin
šećer u prahu za posipanje
Skuvajte pasulj pa ga ocedite i izbledajte sa vodom. Tome dodajte mlevene orahe, posni mleveni keks, šećer, rum, cimet šećer i karamel vanilu. Sve dobro sjedinite. Po želji pospite šećerom u prahu. Prijatno!
(Espreso/Alo.trepza/prenela P.V.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!