OVO SU SVE BOLESTI KEJT MIDLTON: Veliki OŽILJCI na glavi, FLASTERI po rukama, POVRAĆANJE, a jedna je NAJGORA
kejt Midlton, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVO SU SVE BOLESTI KEJT MIDLTON: Veliki OŽILJCI na glavi, FLASTERI po rukama, POVRAĆANJE, a jedna je NAJGORA

Od čega je vojvotkinja Kejt ranije patila?

Objavljeno: 08:47h

Malo se zna o zdravlju članova britanske kraljevske porodice. Činjenica da je kralj Čarls III odlučio da podeli svoju dijagnozu, predstavlja veliko odstupanje od tradicije. U međuvremenu, vesti o zdravlju vojvotkinje Kejt Midlton čuvaju se u tajnosti, što već nedeljama izaziva burne reakcije u javnosti. Poznato je da je princeza od Velsa ranije bila bolesna.

Sredinom januara 2024. godine, vojvotkinja Kejt je primljena u jednu od londonskih bolnica, gde je trebalo da bude podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena. Provela je 13 dana u bolnici, a zatim se preselila na jedno od imanja kraljevske porodice, da oporavak provede okružena svojom porodicom.

Uprkos uveravanjima iz Kensingtonske palate da se vojvotkinja oseća dobro i da dobro napreduje u oporavku, u medijima se vodila rasprava o tome šta joj se zaista dešava. Mnogi su istakli da vojvotkinja nije viđena u javnosti od Božića 2023. godine, a fotografije i snimci objavljeni od tada izazivaju sve više pitanja. Za sve ovo vreme, predstavnici kraljevske porodice nisu otkrili zašto je princeza od Velsa morala da se podvrgne operaciji. To je izazvalo još jedan talas spekulacija - od druge trudnoće, preko problema sa varenjem, do kome ili čak smrti, koju je kraljevska porodica navodno prikrila.

Od čega je vojvotkinja Kejt ranije patila?

1 / 6 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Neki bliski izvori britanske kraljevske porodice primetili su veliki ožiljak na glavi Kejt Midlton, skriven ispod njene kose. Nalazi se iznad njenog levog uha i dugačak je oko 7,5 cm. Prvi put je primećen na zvaničnom prijemu 2011. godine. Tada je u saopštenju Bakingemske palate objašnjeno da je ožiljak posledica ozbiljne operacije kojoj je princeza od Velsa bila podvrgnuta kao dete. Nisu otkriveni nikakvi dalji detalji, iako su britanski hirurzi spekulisali da je reč o uklanjanju madeža.

Godine 2012, kada je vojvotkinja Kejt bila trudna sa svojim prvim detetom, bila je tri dana u bolnici zbog hiperemeze gravidarum. Ona je hospitalizovana u ustanovi koja nosi ime "Kralj Edvard VII", koju je kraljevska porodica koristila više od 100 godina. Vojvotkinja je patila od ovog stanja u prvim nedeljama trudnoće svaki put kada je očekivala dete - Džordža 2012, Šarlot 2014. i Luisa 2018.

Vojvotkinja je 2020. otkrila da je sa ovim iscrpljujućim stanjem pokušala da se izbori meditacijom i tehnikom dubokog disanja. Hiperemeza, stanje koje vodi do ekstremnog povraćanja i koje može da se javi i do 30 puta dnevno, dijagnostikuje se kod manje od 2 procenta trudnica.

U septembru 2023. godine svetom su kružile fotografije princeze od Velsa sa flasterima na prstima desne ruke. Ispostavilo se da je zadobila lakšu povredu dok se igrala sa decom na trambolini u zamku Vindzor. "Manja povreda, bez preloma", objasnio je tada portparol Kensingtonske palate.

Podsetimo, Kejt Midlton imala je 17. januara zakazanu abdominalne intervencije, a nakon toga se javlja histerija oko nestanka princeze i ne saopštavanja konkretnih informacija o njenom stanju.

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Mondo/T.V./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.